VIDEO: Marin Miletić objavio gnjusne prijetnje necijepljenima: Posebno su bezdušni bili poduzetnik, liječnik i dvije političarke

VIDEO: Marin Miletić objavio gnjusne prijetnje necijepljenima: Posebno su bezdušni bili poduzetnik, liječnik i dvije političarke

Zastupnik Mosta Marin Miletić održao je govor hrvatskom Saboru u kojem je jasno prokazao neljudske i nedemokratske postupke medija, političara, liječnika i drugih prema necijepljenim građanima u vrijeme pandemije Covid-19.Miletić je izvukao brojne citate iz vremena pandemije, kojih se ne bi posramili i razni totalitarni sustavi 20. stoljeća.

Poslušajte s kakvim su se sve neljudskim izjavama političari, mediji i liječnici obarali na necijepljene ljude, izjave koje graniče sa zdravim razumom, a koje podsjećaju na neka prošla vremena za koje smo mislili da se nikada neće ponoviti.Tako je na početku citirao zastrašujuću izjavu bivšeg ministra zdravstva Vlahušića: “Necijepljenima treba isključiti sva prava osim egzistencijalnih”, javlja Narod.hr.

Jutarnji list, prosinac 2021. je uoči Božića napisao na naslovnici: “Hoćete li za blagdane izbjegavati druženje s necijepljenima?”

Dr. Berecki dao je zastrašujuću izjavu od koje se ledi krv u žilama: “Svijet bi bio puno ljepši bez necijepljenih”  Slično je rekla i bivša ministrica Anka Mrak-Taritaš krajem 2021. godine kada se obratila necijepljenim ljudima: “Sada je trenutak da im se kaže: Ne možete više nigdje ako niste cijepljeni!”

Prema zastupniku Miletiću, ministar Fuchs je prijetio oduzimanjem djeteta roditeljima koji su slali dijete bez maske u školu.

Branko Bačić iz HDZ-a pozvao je na gotovo totalitarno ponašanje diktatorskih društava: “Građane treba pratiti putem GPS-a na mobilnim telefonima!” Ivana Kekin iz Možemo: ” Jedini diskriminirani su cijepljeni. Pozdravljamo Covid-potvrde, treba proširiti njihovu upotrebu”.

Branko Roglić:”Necijepljene ne treba pustiti ni u dućan!”

Zastrašujuće!

Neljudski!

Alarmantno za demokraciju i ljudska prava!

Foto: Hina