VIDEO: NASILJE U POLITICI: Prišle su mi četiri nepoznate osobe. Jedan me udario šakom u tijelo i nazvao me džukelom

VIDEO: NASILJE U POLITICI: Prišle su mi četiri nepoznate osobe. Jedan me udario šakom u tijelo i nazvao me džukelom

Predsjednik zadarskog SDP-a i gradski vijećnik Daniel Radeta (36) napadnut je u ponedjeljak. Detalje događaja objavio je na Facebooku. Objavio je i jedan kratiki video. Radeta je naveo kako je napadnut na radnom mjestu.

‘ Prišle su mi četiri nepoznate osobe od kojih me jedan udario šakom u tijelo i nazvao me džukelom. Udaljili su se onog trenutka kada sam izvadio mobitel kako bih prijavio događaj.

Tko je organizator ovog progona i tko manipulira s ovim ljudima? Tko je napisao priopćenje za medije nakon kojeg su krenuli napadi na mene i moju obitelj? Je li istina da na razini jedne “Udruge” postoji dogovor da mi se svakdnevno prijeti i da su svi ovi događaji organizirani?

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: SUKOB PREDSJEDNIKA I MINISTRA HABIJANA: Poznati katolički novinar stao na stranu Zorana Milanovića

Ovo maltretiranje sad već prelazi sve granice i od institucija očekujem hitnu reakciju! Ako netko zna o kome se radi neka javi…

Ja nemam izbora osim svaki ovakav događaj prijaviti. Nasilnicima poručujem da ulaze u okvire ozbiljnog kaznenog djela i da će svaki od njih odgovarati.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: VIDEO: Karolina Vidović Krišto: Zašto Dokumentacijski centar nije reagirao zbog skandalozne izjave Andreja Plenkovića?

Ja nastavljam jednakim žarom i dalje. Zastrašivanje, prijetnje i udraci me sigurno neće spriječiti u borbi protiv primitivizma i nasilja! Vi ste mi gorivo’, napisao je Radeta.

Zadarska policija potvrdila je da je u ponedjeljak zaprimila prijavu o napadu na predsjednika zadarskog SDP-a i gradskog vijećnika Daniela Radetu (36).

“Prijavu smo zaprimili oko 14 sati da ga je jedan muškarac verbalno napao, a onda i drugi fizički. Policija je u postupku utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja”, rekli su u PU zadarskoj za portal Zadarski.hr.

Foto: Hina