VIDEO: Zekanović se požalio. Nino Raspudić me “lupio” mikrofonom po glavi

VIDEO: Zekanović se požalio. Nino Raspudić me “lupio” mikrofonom po glavi

Na sjednici saborskog Antikorupcijskog vijeća u utorak je bilo burno. Nervoza se prelila i na hodnike, a neki, poput Nine Raspudića su se i zabavljali.

Mostov Nino Raspudić mikrofonom je “lupio” Hrvoja Zekanovića po glavi dok je ovaj govorio na sjednici prije nego su ga s nje izbacili.

“Kad ti smeta istina lupi protivnika mikrofonom po glavi”, napisao je Zekanović na Twitteru uz video na kojem ga Raspudić “kucka” po glavi.

Zekanović je izbačen je sa sjednice Vijeća, pred kojim je svjedočio bivši član Uprave Ine Davor Mayer, a drama se prelila u hodnik gdje seumalo potukao sa Mostovim zastupnikom Mirom Buljem, javlja Dnevnik.hr.

Podsjetimo, saborski zastupnik Bojan Glavašević svjedočio je jučer sukobu saborskih kolega Hrvoja Zekanovića i Mire Bulja koji je gotovo završio fizičkim obračunom.

Prepričavajući događaje koji su prethodili sukobu, Glavašević je u izjavi za medije kazao da je Zekanović vrijeđao mnoge.

“Kolega Zekanović je unutra bio izrazito agitiran. Mislim da je to išlo preko svakog razumljivog okvira, čak i ostrašćenog, s obzirom na temu. Prvo je vrijeđao kolegicu Peović, onda Nina Raspudića, a onda i svakog drugog tko mu se našao u dometu. Pri izlasku je još sipao uvrede i onda se našao u bliskom klinču s Mirom Buljem”, rekao je Glavašević dodajući da ih je on razdvojio.

“Odgurnuo sam jednog od drugog”, kazao je, javlja N1.

Poručio je da takvo ponašanje nema veze s parlamentarizmom i da se srami scene kojoj su svjedočili.

“Nakon ovog svega, građankama i građanima RH mogu samo reći da to nije normalno, da nisu svi zastupnici takvi i ispričati se svima zbog teškog susramlja kojeg osjećam nakon ovakve scene danas”, rekao je.

Na pitanje kako je točno izgledao taj prizor, odgovorio je:

“Znate kako izgledaju dva čovjeka prije nego će se potući.”

Iako Zekanović tvrdi da su ga napala petorica članova saborskog kluba Mosta, Glavašević poručuje:

“To je bilo jedan na jedan.”

Foto: Hina