Vidjelica tvrdi da ne zna tko je “uredio” plažu: Na teren izišla građevinska inspekcija

Vidjelica tvrdi da ne zna tko je “uredio” plažu: Na teren izišla građevinska inspekcija

“Kakva kuća? Koja plaža? Kakvo betoniranje? Prvi put čujem za sve to, nije istina i ne mislim se sada spuštati na tu razinu i to komentirati”, riječi su kojima se međugorska vidjelica Mirjana Dragičević Soldo jučer kratko osvrnula na informaciju da je plažu pred svojom luksuznom vilom u uvali Blace u Sućurju na otoku Hvaru uredila bez dozvole, prenosi Večernji list.

Sudeći prema objavljenim fotografijama, vidjelica Dragičević Soldo je na plažu izravnala betonom te ju obložila kamenim pločicama. Tako je napravila mjesta za ležaljke koje je naknadno i postavila. Navodno je mještanima zabranila pristup plaži. Za slične intervencije potrebna je dozvola, a za postavljanje ležaljki na plažu koncesija.

Večernji list tvrdi da je građevinska inspekcija Državnog inspektorata, nakon izvida na terenu, utvrdila kako su radovi doveli do devastacije obale. Izvijestili su i kako zasad još ne znaju tko je investitor, zbog čega će uz pomoć predstavnika Općine Sućuraj idućih dana pokrenuti upravni inspekcijski postupak.

Foto: Booking.com, na slici spomenuta vila u uvali Blace