Viktorija Rađa objavila: Poznata voditeljica u vezi s osam godina mlađim glumcem?

Viktorija Rađa objavila: Poznata voditeljica u vezi s osam godina mlađim glumcem?

Nagađanja o novoj ljubavi između voditeljice Mije Kovačić (40) i glumca Filipa Vidovića (32) potaknula je i Viktorija Rađa (45), supruga bivšeg košarkaša Dine Rađe (56). Naime, Viktorija je na svom Instagram profilu u nedjelju objavila fotografiju koja je mnoge zbunila. 

Na njoj se nalaze dvije ruke koje se drže zajedno, a pored njih i papirić s imenima Mia i Filip. Viktorija je na fotografiju označila voditeljicu i glumca pa su mnogi to shvatili kao potvrdu o novoj ljubavi između njih.

Mnogi će se sjetiti da se njih dvoje često zajedno pojavljuju na događanjima, a zajedno su uživali i na koncertu Matije Cveka. Za komentar smo se obratili poznatoj voditeljici, no do pisanja ovog teksta, odgovor nam nije stigao, javlja Večernji list.

Filip Vidović

Inače, Filip je prošle godine prekinuo zaruke s plesačicom Natašom Pavičević. – Mi smo imali jako lijepu priču i lijepo smo se rastali. A i dalje nam je stalo jedno do drugo, ne želim ništa loše komentirati – potvrdila je za Story Nataša prošle godine ne govoreći o razlozima prekida. No, šuškalo se tada kako je vezi presudila ljubomora.

Par je u vezi bio nekoliko godina, a trebali su se vjenčati ovo proljeće.

– Spojio nas je jedan plesnjak na kojem smo se upoznali. Ona je samo željela upoznati dečka koji joj se prijavljivao pa otkazivao iste te prijave za radionice, a ja sam pritom mislio da mi se upucava – otkrio nam je Filip u travnju prošle godine tijekom sudjelovanja u showu “Ples sa zvijezdama”.

-Prati i komentira moje nastupe, pri tome mi iznese i poneki savjet, ali nekako više sluša moje kukanje i kako mi je stalno teško na treninzima – kazao je tada Filip koji dolazi iz glumačke obitelji i sin je pokojnog Ivice Vidovića i Gordane Gadžić.