Vlada velika zabrinutost: Teško bolesna princeza uopće nema raspored svojih protokolarnih obveza do kraja godine

Vlada velika zabrinutost: Teško bolesna princeza uopće nema raspored svojih protokolarnih obveza do kraja godine

Otkako se saznalo da Kate Middleton boluje od raka te prolazi kroz preventivne tretmane kemoterapijom, javnost iz dana u dan nestrpljivo očekuje bilo kakve novosti o njenom stvarnom stanju. No, posljednje informacije ne daju puno razloga za optimizam…

Naime, izvori bliski Kensingtonskoj palači tvrde da će princeza od Walesa izbivati iz javnosti sve do kraja 2024. godine.

‘Velik broj zaposlenika treba znati točan raspored događanja nekoliko mjeseci unaprijed. Rečeno mi je da je Katein kalendar posve prazan sve do kraja godine. Baš ništa nije isplanirano. Prema svemu sudeći, ne očekujte njeno pojavljivanje u javnosti ove godine’, rekao je izvor za Daily Beast, javlja Tportal.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: ŽENA HRABROST: Janja Mitić imala je tri operacije raka debelog crijeva, ide na kemoterapiju, boluje od epilepsije, ali ne želi da je okolina sažalijeva. Ona živi punim plućima

Za isti medij progovorio je i prijatelj blizak princu i princezi od Walesa, koji tvrdi da je u pozadini briga za njeno fizičko i mentalno zdravlje.

‘Za nju je sada ključno izbjegavanje bilo koje vrste stresa i tjeskobe. Sve što treba činiti jest paziti na sebe kako bi joj postalo bolje’, kaže izvor i dodaje:

‘Čim škola završi, obitelj seli u Sandringham.’

Drugim riječima, Kate i William provest će još svega nekoliko tjedana u Londonu, a tada će uzeti slobodno vrijeme za odmor u omiljenom Anmer Hallu i provođenje što više bezbrižnih trenutaka s djecom u Norfolku.

Do tada, izgledno je da će Kate Middleton gotovo svo vrijeme provoditi u obiteljskoj kući, iz koje navodno ne izlazi čak niti kako bi djecu odbacila do škole.

‘Istina je da su se pojavile neke glasine o tome da vozi djecu do Lambrooka, no nitko od roditelja je nije vidio.’

Foto: Hina