Vladajući oštro uzvratili Grmoji: Koji licemjer! Most u Splitu koalira s Možemo, pa sad lažno optužuje HDZ

Vladajući oštro uzvratili Grmoji: Koji licemjer! Most u Splitu koalira s Možemo, pa sad lažno optužuje HDZ

HDZ je reagirao na izjavu Nikole Grmoje koji je ustvrdio da Plenković stoji iza platforme Možemo. Njegovu izjavu prenosimo u cijelosti.

“Koji licemjeri! Most u Splitu koalira s Možemo, pa sad lažno optužuje HDZ!Nakon što je Most još jednom u gradu svog nastanka, i to u 1. krugu izbora, potučen do nogu od HDZ-a i Dalibor Milan, gradonačelnik Metkovića, a i nakon što je čelnik te stranke Božo Petrov, unatoč podršci SDP-a, izgubio izbore za dubrovačko-neretvanskog župana od Nikola Dobroslavić, opet se potvrdila dobro znana izreka iz doline Neretve – U Grmoji su kratke noge!

Tako je politički tajnik Mosta krivca za izborni debakl pronašao u Andrej Plenković, optuživši ga ni manje ni više nego za to da on stoji iza projekta Možemo „kako bi sačuvao rejting HDZ-a“.No osim što Grmoja u drugima traži krivce za poraz, on licemjerno „zaboravlja“ da je njegov Most u Splitu u koaliciji upravo s Možemo (i SDP-om) sa ciljem da se dvojcu Puljak/Ivošević osigura većina u Gradskom vijeću!

Očito Grmoja pokušava skrenuti pozornost javnosti s te činjenice.„Zaboravlja“ i to da je upravo Most, iako na papiru desna politička opcija, oduvijek ulazio, a i sada ulazi, u saveze i uzajamne potpore sa strankama i kandidatima ljevice – od toga da su u Sisku držali većinu notornoj SDP-ovoj gradonačelnici pa do toga da su danas u koaliciji sa SDP-om u Šibensko-kninskoj županiji.

Uostalom, Most je u 2. krugu predsjedničkih izbora pomogao Milanoviću protiv Kolinde Grabar-Kitarović & omogućio kandidatu ljevice, koji sad želi destruirati Knin kao simbol pobjede u Domovinskom ratu, da dospije na Pantovčak”, ističe HDZ.

Foto: Hina