Vlatka Pokos ponovno napustila Lijepu Našu: Nisam u Hrvatskoj, hvala Bogu

Vlatka Pokos ponovno napustila Lijepu Našu: Nisam u Hrvatskoj, hvala Bogu

Naša bivša televizijska voditeljica Vlatka Pokos otkrila je na svom Instagramu da se opet odselila iz Hrvatske, a iako točnu lokaciju nije definirala, njezini su pratitelji shvatili da sada živi u Dublinu. “Novi počeci”, napisala je uz video koji je podijelila.”Divno. A gdje vi radite?” pitala ju je jedna od pratiteljica, na što joj je Vlatka odgovorila: “Nisam u Hrvatskoj, hvala Bogu.”

“Uvijek ženstvena i sa stilom”, “Elegantna”, “Elegantno i vrlo lijepo”, “Uvijek lijepa”, “Žena od ukusa i vrlo profinjenog stila”, komentirali su njezini pratitelji, javlja Dnevnik. Vlatka je nekoliko godina živjela i radila u Kanadi, a nakon povratka u Hrvatsku sudjelovala je u showu “Ples sa zvijezdama”, u kojem joj je plesni mentor bio Mateo Cvenić. Potom se odlučila na zaokret u karijeri i zaposlila se ljetos u jednom splitskom hotelu u kojem je radila na takozvanoj concierge-usluzi, a zaposlena je jer ima sve kvalitete potrebne za savjetovanja klijenata u vezi s njihovim željama tijekom boravka u Splitu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Željko Kerum bespravno gradi na puničinom zemljištu: Ma to je obično spremište za alate. Služi samo za motiku, frezu i grablje

Iz hotela su za Slobodnu Dalmaciju otkrili kako je Vlatka, koja govori nekoliko svjetskih jezika, a usto je elokventna, komunikativna, motivirana i ugodne vanjštine, bila najbolji odabir za taj posao. Radilo se o sezonskom poslu, a imala je svoj radni prostor u auli hotela, gdje je gostima bila dostupna za sve njihove prohtjeve, a najčešće je radila na organizaciji događanja i nekih intimnih proslava.

Vlatka Pokos bila je jako aktivna na društvenim mrežama za vrijeme pandemije. zalagala se za stroge mjere, a nerijetko je bila vrlo oštra prema onima koji su mislili drugačije. Evo jednog karakterističnog posta kojeg je objavila u prosincu 2020. godine.

Vlatka Pokos

“Gledam ovu noćnu moru koja se odvija u mojoj domovini i to je ono čega sam se bojala”, započela je Vlatka svoju objavu , a zatim je usporedila situaciju u Hrvatskoj s Kanadom, u kojoj je tada živjela

“Imam nekoliko stvari za reći: mjere djeluju, živi dokaz je Kanada, koja ima tek nešto više oboljelih od Hrvatske iako je deset puta veća. Kafići, barovi i restorani SU ŽARIŠTA ZARAZE i u to nema sumnje. U Kanadi im je odavno ograničen rad! Trenutačno to znači da su zatvoreni. Isto kao i šoping-centri! Kanađani su disciplinirani i to daje rezultate. Slušam ovo jadno cviljenje o tome da su kafići smisao života u Hrvatskoj i ne mogu doći k sebi! Ljudi umiru! Umiru u mukama, ne mogu disati! Doista, zar je Hrvatska toliko jadna i površna da ne može preživjeti bez kafića, pokazivanja i tračanja??!! Može li jadnije?” zapitala se pa je podijelila savjete.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Odvjetnik koji zastupa interese arapskog investitora u Fortenovi: Vujnovac je puno gori i toksičniji od Todorića

“Zašto ne pokušate pročitati dobru knjigu, vježbati kod kuće i posvetiti se vlastitom odrastanju? Da zbog vas netko ne umre. Moguće je! Onima koji govore da ‘ionako umiru stari’ želim da ih tako tretiraju kad postanu stari. Jer sve nas to čeka!” zaključila je Vlatka.

Inače, bivša voditeljica u Kanadi je dugo radila kao modna konzultantica u trgovini Dior, što je spomenula u svojoj knjizi “Život u raju”, a u njoj je otkrila i da je u trgovini spomenutog brenda u Rimu upoznala čovjeka s kojim je prevarila muža Josipa Radeljaka Dikana dok joj je on kupovao baloner. Pokos i Radeljak bili su u braku od 2004. do 2007. godine.