VODITELJSKI DVOJAC NA PELJEŠCU: Duško je bio standardno odličan, dok je Nila bila malo previše “upečatljiva i dojmljiva”

VODITELJSKI DVOJAC NA PELJEŠCU: Duško je bio standardno odličan, dok je Nila bila malo previše “upečatljiva i dojmljiva”

Za vrijeme prijenosa programa svečanog otvaranja Pelješkog mosta, pažnju je privukla upečatljiva i dojmljiva voditeljica Nila Miličić Vukosavić. Nila je, kako piše na svojoj osobnoj web stranici neprekidno zaposlena na HRT-u od 1986., a trenutačno radi kao urednica Radija Dubrovnik. Na stranici piše kako je voditeljica, spikeriica i novinarka koja se odmah nakon što je završila srednjoškolsko obrazovanje zaposlila na HRT-u, gdje radi na Hrvatskom radiju – Radio Dubrovnik, javlja Večernji list.

-Tijekom svih ovih godina bavim se i vođenjem brojnih javnih priredbi i manifestacija u Dubrovniku i izvan njega. Od 2004. godine povremeno sudjelujem u predstavama Studentskog tetara Lero iz Dubrovnika. Vukosavić dodaje i da je na stekla zvanje Magistra javnih medija, a studij je započela kasnije u životu.

– Na Sveučilištu u Dubrovniku od 2004. do 2009. godine pohađala sam dodiplomski i diplomski studij Komunikologije i stekla zvanje Magistra javnih medija – stoji u njenoj biografiji.

U braku je 23 godine, a sa suprugom Sebastijanom je godišnjiccu proslavila prije samo dva dana. Emotivnu objavu podijelila je na Instagramu.

“Obilježavamo danas pune 23 godine naše bračne priče ! Dok god je poljupca u kosu, zagrljaja, ruke u ruci, topline oko srca i titraja u duši kad mu čujem glas, dok god mi prašta kad sam nemoguća, nervozna ili svadljiva, i zaboravlja zašto smo se zapravo porječkali, dok god je uz mene kad je teško i kad je lako… dok zna kako voljeti i biti voljen…to je zrak koji dišem i sreća kojom se hranim” napisala je, te objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj poziraju zagrljeni.

Foto: Instagram