Za koga radi nadobudna savjetnica Renata Margaretić Urlić: Kolindini simpatizeri traže da je predsjednica smijeni

Za koga radi nadobudna savjetnica Renata Margaretić Urlić: Kolindini simpatizeri traže da je predsjednica smijeni

Jedini član Kolindinog stožera koji je bio na sučeljavanju predsjednice i protukandidata Zorana Milanovića u ponedjeljak navečer bio je Zoltan Kabok i njega nitko nije obavijestio da presjedničin stožer traži da se set pitanja preskoči i debata završi ranije, doznali smo iz stožera predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Isto tako, doznajemo kako je predsjednica prihvatila poziv HRT-a na novo sučeljavanje 2. siječnja. Vrijeme sučeljavanja bit će objavljeno naknadno.

RTL je objavio kako je to zatražila Kolindina savjetnica Renata Margaretić Urlić, koja je ušla u režiju i  zatražila da se zbog produljenog trajanja i umora predsjednice debata završi.

Na upit urednice emisije je li to službeni stav stožera, gospođa Margaretić, bivša urednica emisija Programa za kulturu na HTV-u, odgovorila je da ‘dolazi u ime stožera’.

No kako doznajemo od izvora bliskog predsjednici, jedini koji je to mogao zatražiti u ime stožera je Ivan Anušić, šef stožera predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, pišu 24 sata.

Podsjećamo, pred kraj sučeljavanja Milanovića i Grabar-Kitarović na RTL-u, voditelji emisije objavili su da im iz režije javljaju da se na zahtjev jednog stožera preskače set pitanja.

Na društvenim mrežama se vodi žestoka debata o ovom nesvakidašnjem istupu savjetnice Margaretić Urlić, a  nije mali broj Kolindinih simpatizera koji traže da nadobudna savjetnica dobije otkaz.

Foto: Danijel Kasap/Hina