Zašto Tedeschi hvali Matu Rimca: Spomenuo je i Udbu i otkrio tko mu je najveći konkurent

Zašto Tedeschi hvali Matu Rimca: Spomenuo je i Udbu i otkrio tko mu je najveći konkurent

Apsolutna je katastrofa da je čelni čovjek Muzičke akademije u Zagrebu proglasio Milana Bandića za počasni doktorat Sveučilišta u Zagrebu. Bolje bi bilo da je ovim vrijednim poduzetnicima poput Mate Rimca, Silvia Kutića i nekih drugih dodijelio tu časnu titulu – napomenuo je na početku svog izlaganja Emil Tedeschi, čelni čovjek Atlantic Grupe, na konferenciji Poduzetnički mindset. Imamo cirkus od grada, nemamo riješeno smeće, ali stavit ćemo sedam milijuna eura vrijedne lampice na most, a on je počasni doktor, kritičan je Tedeschi, piše Lider media.

– Ali mi imamo Matu Rimca, kojem se poklonio Porsche, to je kao u znanosti da ti se pokloni Einstein. Imamo svog prvog jednoroga. Najlakše je reći da im je pomogao otac, Udba, umanjivati im uspjeh. Njima treba pljeskati, jer takve pojave u društvu i poduzetništvu nismo imali nikada – istaknuo je Tedeschi.

Dotakao se i Agrokora rekavši kako su svi znali za ‘frankeštajna u upravljanju u Agrokoru‘, ali nitko nije na vrijeme reagirao, pogotovo ne bankari koji su toj tvrtki davali kredite.

Atlantic Grupa se mijenja danas kad posluje bolje nego ikad, mijenja se jer se mijenja tržište. Najjači konkurent Atlantica danas u regiji u kavi nije neka tvornica kave iz neke susjedne države, danas je to McDonald’s i to s proizvodima frapuccino i slično u kojima gotovo nema kave – kazao je Tedeschi te dodao da se promjene trebaju raditi ne zbog promjena, nego zbog sebe.

– Ja nisam star, ja sam super-star – zaključio je Tedeschi.

Foto: N1