Zbog “prljavog” dresa proradio stari animozitet: Jadranka Kosor napala Kolindu Grabar Kitarović

Zbog “prljavog” dresa proradio stari animozitet: Jadranka Kosor napala Kolindu Grabar Kitarović

Kolinda Grabar Kitarović danima privlači pažnju svojim prisustvom na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Naveliko se komentira i piše o njezinim stajlinzima u kojima se do sad pojavljivala na utakmicama te druženju s navijačima. Međutim, najviše pozornosti je privukao njezin ironični komentar na dolazak predsjednika Zorana Milanovića u Katar, na utakmicu s Belgijom koji se nije mnogima svidio. Posebice bivšoj premijerki Jadranki Kosor, piše tportal.


‘Imam još jedan dres iz Rusije koji je prljav, pošprican je pjenušcem pa ako bude htio…‘, izjavila je bivša predsjednica Kolinda Grabar KItarović. Nekadašnjoj premijerki Jadranki Kosor to očito nije leglo najbolje pa joj je poručila- ‘Lijepo, državnički‘.

Komentari su se samo nizali.

‘Ta žena više ni sama ne zna što bi radila, govorila, odijevala, da bi bila u centru pažnje‘, ‘Dokon um, đavolje igralište, kažu Srbi‘, ‘To je od nje bilo dno dna. Za koga sam ja bio glasao‘, jedni su napisali dok su drugi pak opleli po Jadranki Kosor.

‘Kaj si se vratila u svoju staru stranku pokret za Jugoslaviju. Radi ti ljubomora…..‘, ‘Zakaj si tak ljubomorna. Vi babe nemrete bez ogovaranja‘, poručili su bivšoj premijerki na njen komentar.

Foto: Hina