Zekanovićev performans u Saboru – “Ovo sam pronašao na Pantovčaku”. Pitanje je čija je vrećica s bijelim prahom? SDP-eovac ga prijavio policiji

Zekanovićev performans u Saboru – “Ovo sam pronašao na Pantovčaku”. Pitanje je čija je vrećica s bijelim prahom? SDP-eovac ga prijavio policiji

Zekanović u Saboru izvadio vrećicu s bijelim prahom: “Ovo sam pronašao na Pantovčaku…”

Nezavisni saborski zastupnik Hrvoje Zekanović u Saboru je jutros izveo performans – za saborsku govornicu došao je s vrećicom u kojoj je bio bijeli prah, donosi N1.

“Evo nekih simptoma prema kojima se može prepoznati ovisnika o kokainu; često šmrcanje, hiperaktivnost, bezrazložna euforija, proširene zjenice… Narkoman navučen na koku zadržava lucidnost, ima razvijen smisao za prevaru i laž svake vrste…”, započeo je Zekanović svoj govor te potom iz džepa izvukao vrećicu.

“Jučer sam šetao po Pantovčaku, sasvim slučajno, i tamo negdje posred Pantovčaka pronašao sam ovo. Unutra je upravo ono što vi mislite da je”, rekao je Zekanović i počeo mahati vrećicom bijelog praha.

Rekao je da ovim putem poziva ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića i službu za borbu protiv zloporabe narkotika da se “pozabave ovim i naprave izvide na Pantovčaku”.

“Saborski zastupnik Zekanović je, po svemu viđenom, u Sabor donio vrećicu kokaina. Od MUP-a očekujem primjerenu reakciju”, poručio je Erol Gaši na društvenim mrežama uz objavljenu presliku pismene dojave policiji.

U dopisu upućenom policiji, Gaši je Zekanovićev nastup okarakterizirao kao skandalozan i do sada nezabilježen događaj u najvišem predstavničkom tijelu RH.

Foto: Saborska TV