Željko Sačić o “izgubljenom” Peđi Grbinu. Kolega, pa ti ne znaš da ti je supruga završila “fakultet iz Kragujevca”

Željko Sačić o “izgubljenom” Peđi Grbinu.  Kolega, pa ti ne znaš da ti je supruga završila “fakultet iz Kragujevca”

Saborski zastupnik Željko Sačić je reagirao na medijske napise o tome da je supruga Peđe Grbina, šefa SDP-a, bila studentica kompromitiranog fakulteta iz Kragujevca.

“Nevjerojatno..pa Peđa Ti i oko Tebe sve puno bezakonja , pohlepe, nemorala, licemjerstva, lijenosti..” kruva bez motike”….a kao nudis sebe, da bi vodio ” progresivnu” saborsku opoziciju ???

Dapace, sebe i stranku kojoj si ( jos uvijek) na celu, nudis kao alternativu vladajucima..Koje u Sabornici svakodnevno prozivas za : kriminal, korupciju, uhljebarstvo, nesposobnost, primitivizam, nazadnost…!?HALO COVJECE, pa koga Ti pravis budalama ?? Koga Ti varas , i zasto to radis, kad i sam znas da si – “politicka trulez! ” ???

Kolega Peda, pa Ti nista ne znas…neznas di zivis, ne znas di ti i kada supruga zavrsila ili zavrsava školovanje, ne znas vodit SDP..pola kolegica i kolega pobjeglo od Tebe..

Peda, pa sto Ti uopce znas, osim povrsno i priglupo lagat?Ima li neko u SDP- u da Ti javno kaze kako trebas politicki umuknut i ispricati se hrvatskom narodu, zbog prevare, zavođenja! Ili ce i oni ” pojavu osudit, a druga Pedu i drugaricu Altanu – spasit””, ističe Željko Sačić.

Podsjetimo, među studentima Medicinskog fakulteta iz Kragujevca bila je i supruga Peđe Grbina, javlja Dnevnik.hr. Peđa Grbin je pokušao opravdati svoju suprugu Altanu Hodžić Grbin istaknuvši da je ona sporni Medicinski fakultet iz Kragujevca pohađala u Puli jer je tamo bila nekakva podružnica.

Kako pojašnjava Dnevnik.hr supruga Peđe Grbin najprije je upisala Medicinski fakultet u Tuzli koji je imao podružnicu u Puli. S obzirom na to da nije bio otvoren po hrvatskim propisima i standardima Ministarstvo znanosti mu je ukinulo dozvolu, ali je onda tu podružnicu preuzeo Medicinski fakultet iz Kragujevca. Da zaključimo, Medicinski fakultet iz Kragujevca imao je svoju podružnicu u Pulu i na tom fakultetu je studirala supruga Peđe Grbina.

Foto: Hina