ŽIVOTNI PAD POZNATOG NOGOMETAŠA: Optužen za silovanje, a sada ga ostavila i supruga

ŽIVOTNI PAD POZNATOG NOGOMETAŠA: Optužen za silovanje, a sada ga ostavila i supruga

Dani Alves je od 20. siječnja u istražnom zatvoru zbog optužni za silovanje koje se navodno dogodilo u jednom noćnom klubu u Barceloni, a sada je doživio novi udarac. Njegova supruga Joana Sanz odlučila je razvesti od slavnog nogometaša, a on to nije dobro podnio.

– Nastavljam dalje. Volim ga i uvijek ću ga voljeti. Laže onaj tko kaže da se ljubav može zaboraviti, ali volim sebe i cijenim sebe više. Završavam poglavlje života koje je počelo 18. svibnja 2015. godine. Iskoristit ću sve prilike koje mi život pruža. Ja sam snažna žena koja kreće u novi život – poručila je Joana u svojoj poruci.

Dani Alves

Brazilski portal Eassim donosi kako je od trenutka kada je Dani Alves saznao za odluku svoje supruge on u jako teškom stanju. Njihov izvor iz zatvora tvrdi kako je nogometaš potpuno slomljen i jako nervozan, javlja Jutarnji list.

Cijelo vrijeme je zaključan u svojoj ćeliji i ne želi razgovarati s nikim – prenosi Eassim izjavu jednog zatvorenika.

Joana je Daniju Alvesu priopćila svoju odluku tijekom posjeta u ponedjeljak, a on od tada odbija hranu, piše Eassim.

Podsjetimo, Alves je optužen da je 30. prosinca u Barceloni silovao jednu djevojku u toaletu noćnog kluba. Brazilski nogometaš tvrdi da je seksualni odnos bio usuglašen dok djevojka sve demantira i tvrdi kako nije pristala na odnos.

Naslovna fotografija: Joana Sanz

Foto: Hina