Zlatko Mateša ponovo u trendu: Zaljubio se u epidemiologinju

Zlatko Mateša ponovo u trendu: Zaljubio se u epidemiologinju

U 15. jubilarnom koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade u Zagrebu uživao je i predsjednik Hrvatskog olimpijskog te njegova nova partnerica, ugledna epidemiologinja.

Svježa ljubav u životu Zlatka Mateše i njegove partnerice Dijane Mayer i dalje cvjeta. Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora i ugledna epidemiologinja uživali su u još jednom koncertu. Dobro rapoloženje i zanesenost glazbom nisu skrivali ni pred fotoaparatima, javlja Gloria.

Izlazak u zagrebačku Cibonu je za sve posjetitelje i glazbenike započeo manjim šokom, naime nakon lažne dojave o bombi, prvo je umjesto očetka koncerta dvoranu pregledala policija. Nakon što se ustanovilo da je dojava ipak lažna, koncert je počeo oko 22 sata. Tradicionalni koncert Tomislava Bralića i klape Intrade, kao i svake godine, oduševio je brojnu publiku – među kojima su u petak navečer bili Zlatko Mateša i Dijana Mayer. Poznati par uživao je u klapskim hitovima iz prvog reda.

Eidemiologinja Dijana Mayer

To ne treba čuditi, budući da je ovaj par, veliki ljubitelj glazbe, naime zajednički odlazak na koncert u srpnju ove godine je i ‘razotkrio’ njihovu ljubav.

Ljetos su, nakon što su popustile sve epidemiološke mjere, Zlatko i Dijana uživali na koncertu u čast glazbenom umjetniku Arsenu Dediću, ispred zagrebačkog HNK.

“Nikad se ne zna što život nosi”, s osmijehom je rekao 72-godišnji Mateša za magazin Gloria, ne krijući sreću zbog nježnog prijateljstva s dvadesetak godina mlađom epidemiologinjom. Zbog naravi njenog posla Dijana Mayer je gotovo svakodnevno putem svih medija građane pozivala na cijepljenje.