Hrvatski rukometaš podlegao ozljedama. Nejasno je što se sve događalo prije dolaska u bolnicu

Hrvatski rukometaš podlegao ozljedama. Nejasno je što se sve događalo prije dolaska u bolnicu

Hrvatski rukometaš Denis Tot (27) podlegao je ozljedama zadobivenima sa srijede na četvrtak i preminuo u skopskoj bolnici. – Preminuo je – kratko nam je potvrdio istaknuti makedonski reprezentativac, a ubrzo je vijest prenio i njegov klub te brat Boris, donosi Večernji list.

Liječnici su se borili za njegov život od trenutka kad su ga zaprimili, ali ozljede su bile preteške. Još uvijek je nerazriješeno kako se sve odvilo jer prvotne informacije bile su u smjeru da su ga pretukli dok su potom liječnici kazali da na njemu nije bilo tragova nasilja, što bi značilo da je sam pao i udario glavom o rub kolnika.

Neslužbeno, njemu bliske osobe izvan kruga obitelji, rekle su nam da je pretučen u noćnom klubu Privilege te da su potom videosnimke izbrisane kako se ne bi moglo do dokaza. Ministarstvo unutarnjih poslova Sjeverne Makedonije priopćilo je da su im u četvrtak u 04:11 iz Kliničkog centra u SIA Skopje javili da je D.T. dovezen bez svijesti, bez vidljivih tragova nasilja te mu je odmah ukazana liječnička pomoć. – SIA Skoplje poduzima mjere za rasvjetljavanje slučaja o čemu ćemo obavijestiti javnost – poručili su. Njegovi roditelji stigli su u Skoplje još jučer, a brat Boris, inače rukometni vratar u Nizozemskoj, krenuo je put Sjeverne Makedonije danas. Denis je bio član skopskog Butela, a u karijeri je igrao za Bjelovar, Poreč, Ademar Leon i Bruck.

Foto: Instagram