Kapetan Španjolske otkrio zašto je plakao: A požalio se na jedan veliki problem

Kapetan Španjolske otkrio zašto je plakao: A požalio se na jedan veliki problem

Španjolsku reprezentaciju očekuje polufinale Europskog prvenstva. Zadnja prepreka prije finala im je Francuska, a susret se igra u utorak u 21 sat. Momčad predvodi kapetan Alvaro Morata, koji je postigao jedan pogodak na turniru, nažalost, protiv Hrvatske u prvom kolu skupine B.

Ipak, koliko god Španjolska igrala dobro i koliko se čine kao glavni favoriti za osvajanje, očito nisu svi zadovoljni i planiraju napustiti reprezentaciju nakon turnira, što je Morata dao naslutiti u intervjuu za španjolski El Mundo.

– To je mogućnost o kojoj ne želim previše govoriti, ali je moguće. Nisam nesretan, ali mi je teško biti sretan u Španjolskoj, uvijek nešto izađe na površinu. Sretniji sam van države, ljudi me tamo poštuju, a u Španjolskoj nema respekta ni za koga, ni za što – započeo je, a onda dao jedan konkretan primjer:

– Rekli su da sam plakao jer sam dobio žuti karton, što nije istina. Plakao sam jer je momčad izborila polufinale, a ja sam kapetan. Nikad ne bih mogao kritizirati nekog jer plače zbog toga. Kritiziraju me, a ja bih amputirao ruku da osvojimo Euro. Ipak, trudim se uživati u ovom turniru, pogotovo jer su ovo možda moje zadnje utakmice za reprezentaciju. Svakim danom kraj je sve bliži i zato plačem, zato ću i plakati zbog čega god, javlja Jutarnji list.

Nakratko se osvrnuo i na idućeg protivnika, Francusku:

– Oni su fizički najdominantnija momčad Europe, ali mi imamo taktički plan, neće biti sretni jer igraju protiv nas.