Osebujni Željko Sopić “rigao vatru” i nakon pobjede: Bedasta pitanja, ništa. Užas. Fuj! Evo

Osebujni Željko Sopić “rigao vatru” i nakon pobjede: Bedasta pitanja, ništa. Užas. Fuj! Evo

Trener Rijeke šokirao je nakon pobjede njegove momčadi nad Lokomotivom 0:1 u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Sopića je najviše primjedbi imao na loš teren.

‘Bila je jako tvrda utakmica na lošem terenu. Sad najbolje glavu u pijesak i onda, nema veze, šta? Teren takav kakav je i onda kad pobijedite, trebate likovati u kabini kako sam ja njima rekao ili ne znam šta. Jedina istina je ta da smo prošli u finale Kupa i da je Pjaci zaplesalo koljeno na ovome predivnom terenu. Dobro, to nije bitno. Mi imamo milijun igrača, jedan više-manje. Užas. Fuj! Evo’, iskaljivao je bijes Sopić

Utakmica nije bila posebna, ovo je natjecateljska utakmica gdje se igra za prolaz. Bili smo spremni za 90 i 120 minuta. Prvo poluvrijeme smo imali neke šanse, nismo ga iskoristili. Imala je Lokomotiva svoje, ali bilo što komentirati na ovom klizalištu je besmisleno”, javlja Tportal.

‘Prije kornera nakon kojega je Smolčić zabio pobjednički gol igrač Lokomotive završio je na travnjaku, lopta je otišla u korner nakon kojeg je pao gol, a igrači Lokomotive su se bunili. Kako to komentirate?

‘Znao sam da ćete me to pitati. Samo mene u HNL-u pitate za takve situacije, nikog drugog ne bi pitali. Sad ću vam objasniti jednu stvar. Realno, ja sam jedanput izgubio neku Kutiju šibica jer sam priznao neku ruku ili ne znam šta. Situacija? Kaj me ne pitate za situaciju kad mi dajemo Lokomotivi loptu, a oni je izbace u aut? Kaj me ne pitate to? Nemam nikakav komentar. Mogli su obraniti korner i bilo bi sve u redu. Ajde.’

Novo pitanje je bilo i završno. Sopić nakon njega više nije imao strpljenja.

Slijedi Hajduk za vikend, još jedna jaka utakmica…

‘Ma slijedi mi benzinska, kakav Hajduk! Hajduk prvo igra protiv Dinama. Nemam nikakav komentar. Bedasta pitanja, ništa. To je to, doviđenja’, rekao je Sopić i naprasno završio razgovor pred hrvatskom javnošću.

Foto: Hina