Bivši ruski predsjednik: Rat u Ukrajini je zapravo borba protiv sotone

Bivši ruski predsjednik: Rat u Ukrajini je zapravo borba protiv sotone

Bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev opisao je ruski rat u Ukrajini kao “sveti sukob protiv Sotone”, upozorivši da bi “Moskva mogla poslati sve svoje neprijatelje u vječnu vatru Gehene” (jedan od biblijskih naziva za pakao).

Medvedev je rekao da se Moskva bori protiv “nacističkih luđaka, ovisnika o drogama” u Ukrajini, a podržavaju ih zapadnjaci kojima, kako je rekao, “cure sline niz bradu od degeneracije”.

– Rusija je velika i bogata zemlja. Ne trebaju nam tuđi teritoriji, svega imamo u izobilju. Ali postoji naša zemlja, koja nam je svetinja, na kojoj su živjeli naši preci i na kojoj živi naš narod. Koju nećemo dati nikome, javlja Jutarnji list.

Poručio je da se Rusija bori protiv gomile nacističkih luđaka, ovisnika i velikog čopora pasa koji laju sa Zapada i zbog toga smo stekli svetu moć.

– Imamo priliku sve neprijatelje poslati u vatreni pakao, ali to nije naš zadatak. Slušamo riječi Stvoritelja u naši srcima i pokoravamo im se. Ove nam riječi daju svetu svrhu. Cilj je zaustaviti vrhovnog vladara pakla, bez obzira koje ime koristimo – Sotona, Lucifer ili Iblis. Jer njegov cilj je smrt. Naš cilj je život. Njegovo oružje je zamršena laž. A naše oružje je istina. Zato je naša stvar prava. Zato će pobjeda biti naša, poručio je.

Foto: Hina