Crnogorski mediji tvrde da je kontroverzni “Vučićev urednik” Miomir Marić dobio šamar u Budvi: On sve demantira i hvali se da je u Dubrovniku

Crnogorski mediji tvrde da je kontroverzni “Vučićev urednik”  Miomir Marić dobio šamar u Budvi: On sve demantira i hvali se da je u Dubrovniku

Miomir Marić, kontroverzni glavni i odgovorni urednik srpske Happy TV , napadnut je jučer ujutro u centru Budve, gdje je, nakon verbalnog okršaja sa za sada nepoznatim mladićem, išamaran naočigled brojnih očevidaca.

Kako neslužbeno saznaje crnogorski portal Standard, od jednog očevidaca događaja, sve se odigralo u jutarnjim satima ispred jednog poznatog budvanskog hotela.

Marić je, kako za Standard priča očevidac, s još par prijatelja sjedio na terasi hotela kada je došlo do verbalnog prepucavanja s jednim od gostiju i to oko politike.

Nakon razmijenjenih uvrjedljivih riječi s obje strane, mladić je revoltiran prišao Mariću i opalio mu par šamara. Veći sukob spriječili su Marićevi prijatelji, koji su odmah reagirali i razdvojili ih.

Ovaj događaj, kako saznaje Standard, nije prijavljen policiji.

Kontroverzni srbijanski novinar i urednik TV Happy u izjavi za tamošnje medije demantirao je natpise objavljene na pojedinim crnogorskim portalima, a tiču se napada na njega.

Marić je potvrdio da se nalazi u Budvi, ali da nikakvog fizičkog napada na njega nije bilo

-U Budvi sam na odmoru. Ništa se nij dogodilo. Jedino se neka ruka pozlatila da me danas iz Budve pošalje na izlet u Dubrovnik, rekao je Marić u izjavi za Novosti, prenosi Oslobođenje.

Hapy TV je poznata po tome da bespogovorno podržava Aleksandra Vučića, a jedan od omiljenih gostiju je i ratni zločinac Vojislav Šešelj. Marićeva televizije pristrano prati rat u Ukrajini i mnogi je smatraju “Putinovom televizijom” u Srbiji.

Na slici: Mimir Marić na plaži