Ovo je ubojica Vuk Borilović koji je hladnokrvno likvidirao najmanje jedanaestero ljudi: Bio je lovac, pucao je iz karabina?

Ovo je ubojica Vuk Borilović koji je hladnokrvno likvidirao najmanje jedanaestero ljudi: Bio je lovac, pucao je iz karabina?

Ovo je Vuk Vučko Borilović (34) koji je danas u krvavom piru na Cetinju prema posljednjim informacijama ubio najmanje 11 osoba, a ranio još šestoro sugrađana. Među žrtvama ima i djece.

Do sukoba je došlo oko 16 sati, a napadač je ubijen, dodaju crnogorski mediji. Ranjeno je šest osoba, među kojima jedan policajac.

Ubojica Vuk Vučko Borilović

Kako navode mediji, nakon kraće obiteljske svađe muškarac je izvadio pištolj i otvorio vatru.

Policija je odmah reagirala i pokušala ga savladati, ali on se nije predavao i pucao je na policajce. Oni su zatim ispalili više hitaca i napadač je ubijen.

Od očevidaca RTCG saznaje da je napadač išao kroz naselje i nasumično pucao na slučajne prolaznike.

Stanovnik Cetinja je rekao za tamošnje medije da je Borilović ranije radio kao konobar u Nacionalnom parku Lovćen.

-On je bio lovac, a priča se da je ljude poubijao iz lovačkog karabina. Imao je oružja. Jako nam je teško, ne možemo da vjerujemo da je ovo uradio – slomio se naš sugovornik.

Krvavi pir na Cetinju, otpočeo je, rečeno je Telegrafu.rs iz izvora upoznatih sa situacijom, poslije navodnog kašnjenja u plaćanju stanarine. Obitelj koja je živjela kao podstanar kod Vuka Borilovića, muškarca koji je danas ubio najmanje 10 ljudi, kasnila je, navodno, sa plaćanjem.

Borilović je, tvrdi izvor Telegrafa.rs, pritiskao ženu koja je bila podstanar, a ona se potom požalila mužu koji je bio na putu. Muž je nazvao prijatelja koji je otišao kod Borilovića i tu je počela svađa. Vuk Borilović je, kako tvrdi izvor Telegrafa, prvo ubio prijatelja obitelji koja je kod njega živjela.

I srpski Kurir javlja da je do ove jezive tragedije došlo zbog neraščišćenih računa. – Još smo svi u šoku, ne mogu vjerovati što je uradio. Načula sam da je dug bio povod za ovaj jezivi masakr – vidno potresena ispričala je za Kurir rođakinja ubojice.

U medije su u međuvremenu procurile i prve fotografije masovnog ubojice.

Borilović je rođen 21. studenog 1988. godine na Cetinju, gdje je završio osnovnu školu. Srednju brodostrojarsku školu pohađao je u Beogradu. Bio je oženjen i otac troje djece.