Utjecajni konzervativni novinar Piers Morgan napao princa Harryja i Megan Markle: Ponijeli ste se odvratno

Utjecajni konzervativni novinar Piers Morgan napao princa Harryja i Megan Markle: Ponijeli ste se odvratno

Kontroverzni britanski televizijski voditelj Piers Morgan na Twitteru je napisao da je kraljica Elizabeta II dobro postupila time što je natjerala princa Harryja i Meghan Markle da više ne koriste svoje kraljevske titule i vrate 2,4 milijuna funti koje su potrošili za obnovu svoje kuće u Ujedinjenom Kraljevstvu, piše tabloid The Sun.

Naime, iz Buckinghamske palače u subotu su priopćili da Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle više neće dobivati javni novac za kraljevske dužnosti, neće koristiti svoje titule Kraljevsko Visočanstvo te više neće formalno predstavljati britansku kraljicu. Te promjene stupaju na snagu na proljeće ove godine.

Piersa Morgana ta je odluka očekivano oduševila s obzirom na to da je prilikom odluke Harryja i Meghan o povlačenju iz javnosti komentirao da su se ponijeli “odvratno” prema kraljici koja je “naprosto morala prihvatiti to što su joj servirali”, javlja Jutarnji list.

Zato je Morgan večeras bio u slavljeničkom raspoloženju te je na Twitteru napisao sljedeće:

– Bravo, Vaše veličanstvo, to je bila ispravna odluka – napisao je Morgan pa kasnije dodao.

– Čudim se samo da je Meghan trebalo toliko vremena da natjera Harryja da napuca svoju obitelj, monarhiju, vojsku i svoju državu. Ta je stvarno prava mustra – napisao je Morgan.

Foto: Domic Lipinski/EPA/Hina