NEVJEROJATNO: Ukrajina gori i umire, a oni se slikaju za šminkerski Vogue: Katastrofalna procjena bračnog para Zelenski

NEVJEROJATNO: Ukrajina gori i umire, a oni se slikaju za šminkerski Vogue: Katastrofalna procjena bračnog para Zelenski

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska rekla je povodom svog nedavnog pojavljivanja u časopisu Vogue da je to bila velika prilika da se govori o Ukrajini. “Milijuni čitaju Vogue i da direktno razgovaram s njima bila je moja dužnost. I to je bilo zanimljivo iskustvo”, dodala je ona.

Kaže da vlada provodi podršku kako bi pomogla Ukrajincima da dobiju pomoć za svoje mentalno zdravlje i da joj pomaže Svjetska zdravstvena organizacija (WHO).

Prošlog tjedna ona je ugostila prve dame mnogih zemalja, a tijekom sastanka razgovaralo se o ratu u Ukrajini i potrebnoj pomoći.

Naslovnica Voguea koja je mnoge zgrozila

„Prve dame nemaju priliku utjecati politički, ali mi imamo emocionalni utjecaj. Razumijemo se, osjećamo“, rekla je ona.

Zelenska je također rekla da je vrlo važna potreba da zemlja nastavi raditi i da ljudi nastave.

„Zemlja mora preživjeti, zemlja mora sačuvati neki oblik normalnosti. Čak i vojnici svojim prijateljima govore da odu na kavu, pogledaju film, uživaju u miru koji imaju“, zaključila je Olena Zelenska.

Još uvije nije jasno što je bračni par Zelenski htio postići s ovom epizodom ua Vogue. Neuvjerljivo zvuči njihovo opravdanja da su htjeli još jednom upozoriti svijet na rusku agresiju jer jako dobro znaju da pogotovo zapadni svijet zna o čemu je riječ. Prije će biti da su supružnici Zelenski izgubili doticaj sa stvarnošću i da jednostavno ne shvaćaju kakvim je pogromima izložen njihov narod i što se događa na prvoj liniji fronte.

Naslovna fotografija: Hina