Miša Grof progovorio o misterioznoj maserki kod koje je preminuo Vidoje: Srpski mediji otkrili njezin identitet

Miša Grof progovorio o misterioznoj maserki kod koje je preminuo Vidoje: Srpski mediji otkrili njezin identitet

Nakon što su srpski mediji danas prenijeli izjavu maserke u čijem je stanu na tretmanu navodno preminuo suprug Nikoline Ristović, Vidoje, sada se o svemu oglasio i njegov otac Miša Grof.

Pravim imenom Viktor Ristović, poznati antikvar za medije je kazao kako se nije čuo ni vidio s ženom koja je navodno bila s njegovim sinom u trenutku smrti.

– Osjećam se užasno, ne znam kako da vam objasnim, loše mi je zbog svega što se događa. Već sam vam rekao, ja sam te noći ušao u taj stan, nikad više se nisam ni čuo ni vidio s tom ženom. Nisam je poznavao, vjerujte mi, ja nemam kontakt s njom – rekao je Ristović za Kurir. Kazao je da sve informacije o njoj saznaje iz medija, te da nije siguran hoće li s njom razgovarati, javlja Većernji list.

– Uh, ne znam što bih vam rekao. Više ni ja nisam siguran bih li volio da je vidim i sjednem s njom i razgovaram. Ne znam što bih je pitao, a ni što bi ona meni rekla… Sve informacije o njenoj navodnoj vezi s mojim sinom ja saznajem iz medija. Više ne znam što je istina, a što nije. Ne znam u što vjerovati. Ne bih volio da je netko u situaciju u kakvoj sam ja sada – dodaje. Izjavio je i kako je posljednjih dana stalno s odvjetnikom, te da planira kupiti kuću u Hrvatskoj.

– Posljednjih dana sam non-stop s odvjetnikom, to je jedan divan čovjek koji mi puno pomaže. Treba ići u Hrvatsku, hoću kupiti kuću u Opatiji pa smo u pregovorima. Možda se odlučim preseliti u Opatiju, tamo je mirnije. To je Istra, tamo nas vole, posebno oko Rijeke, Istre i Pule – zaključio je.

Inače, danas su srpski mediji otkrili navodni identit maserke u čijem salonu je preminuo Vidoje. Kako prenose srpski mediji, Danijela Bojić, koja je bila vlasnica spomenutog salona, nije se do sada oglašavala, no sada je otkrila zašto neko vrijeme neće raditi.

– Imala sam blizak smrtni slučaj. Neću raditi neko vrijeme u stanu niti primati nove ljude. Salon sam zatvorila na neko vrijeme, nisam više tamo u stanu, u kući sam. Povremeno radim i kod kuće. Tamo se neću vraćati dok se ja i svi moji ne oporavimo, bar do rujna – kazala je Danijela, prenosi srpski Informer.

Foto: You Tube