Nogometaševa majka izazvala skandal: Očitala bukvicu “arogantnim francuskim zvijezdama”

Nogometaševa majka izazvala skandal: Očitala bukvicu “arogantnim francuskim zvijezdama”

Nogometaši Francuske uoči početka Eura slovili su kao jedni od glavnih favorita za osvajanje natjecanja, ali potom su doživjeli totalni šok te nakon penala ispali od Švicarske. Tu čitavoj priči nije bio kraj obzirom da je izbornik Didier Deschamps dobio otkaz, a samo dan kasnije majka jednog ‘tricolora’ napravila je pravi skandal.

Naime, majka Adriena Rabiota, Veronique napala je članove obitelji Paula Pogbe zbog izgubljene lopte na sredini terena uoči pogotka Švicarske za 3:3, a zatim je na red došla i obiteljKyliana Mbappea. Kada je napadač PSG-a promašio ključni jedanaesterac Veronique je napala njegove roditelje te im poručila da je njihov sin arogantan i da mora odmah promijeniti ponašanje, pišu Sportske novosti.

majka Adriena Rabiota, Veronique napala je članove obitelji Pogbe i Mbappea

Ovo nije prvi put da se spomenuta našla u centru skandala. Njezin sin trenutačno brani boje Juventusa, ali mnogi smatraju kako bi imao puno veću karijeru da Veronique nije bila svakom loncu poklopac. Podsjećamo, Rabiot je odbio poziv Deschamps pred početak posljednjeg Mundijala, a PSG ga je uklonio iz prve momčadi jer nije želio produžiti ugovor, točnije, majka nije htjela da se ugovor produži.

Stupio sam u kontakt sa Rabiotom i htio sam razgovarati. Ali, nazvala me je njegova majka i htjela doći s njim. Njegova majka je sve upropastila – otkrio je predsjednik francuskog nogometnog saveza Noël Le Graët.