Objava koja slama srce: Legendarni srpski sportaš se prvi put oglasio nakon ubojstva kćeri

Objava koja slama srce: Legendarni srpski sportaš se prvi put oglasio nakon ubojstva kćeri

Kći legendarnog odbojkaša i odbojkaškog trenera Dragana Kobiljskog, E. K. (14) koja je stradala kobne srijede kada je pomahnitali K. K. (13) počeo  pucati na učenike i nastavnike u OŠ Vladislava Ribnikara, pokopana je 6. svibnja na Centralnom groblju u Beogradu. Masakr na Vračaru odnio je mlade i nevine ljudske živote, potreslo je to cijelu regiju, a pogotovo Srbiju gdje se održavaju masovni prosvjedi protiv vlasti. 

Dragan Kobiljski i njegova supruga Nina neutješno su plakali na sprovodu svoje voljene kćeri, tata Dragan cijelo vrijeme je držao njezina bijelog plišanca. Suze su dolazile same, potresni je to prizor kojeg nijedan roditelj ne želi zamišljati, a njega je vijest o pogibiji kćeri dočekala na privremenom radu u Rumunjskoj, javlja Večernji list.

A Kobiljski se sada prvi put oglasio nakon tragičnog događaja i gubitka kćeri. Osvrnuo se na inicijativu da se osnovna škola u kojoj se dogodila tragedija nazove po njegovog kćeri koja je pokušavala zaustaviti dječaka u masakru.

“Cijenimo vašu želju da se iz ovakve tragedije ponese makar poruka osvještenja ljudima i društvu da se vrati pravim vrijednostima i stane na put zlu oko nas. Mi smo skromni ljudi, koji samo žele da tihuju svoj bol.

Nama ne odgovara, niti se slažemo sa spominjanjem našeg djeteta više u odnosu na ostalu tragično stradalo i teško povrijeđenu djecu, jer su sve to predivna bića, a roditeljski, bratski i sestrinski bol isti u svim ožalošćenim obiteljima“, napisao je na Facebooku.