Planirao stravičan zločin u Tuzli: Sjekirom ubio ženu i dvoje djece pa skočio s 14. kata

Planirao stravičan zločin u Tuzli: Sjekirom ubio ženu i dvoje djece pa skočio s 14. kata

Muškarac koji je po svemu sudeći ubio suprugu i dvoje djece u Tuzli, a zatim presudio samom sebi skočivši s 14. kata stambene zgrade u Tuzli, svirepi je zločin planirao, a nakon njega ostavio i ispisanu poruku na zidu.

Prema pisanju Klixa.ba, sve upućuje da je Mujaga Čičkušić (39) brutalno ubio svoju suprugu (34) i njihovo dvoje djece koji su imali samo dvije i devet godina. Pretpostavlja se da ih je ubio sjekirom koja je naknadno pronađena u njihovom stanu, a zatim prešao u susjedni ulaz gdje je s balkona skočio u smrt.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Viktor Ivančić se zbog Novosti obrušio na Ivana Penavu i Domovinski pokret: Za njih je koncentracioni logor idealna verzija društva

Isti portal doznaje, pozivajući se na informacije iz istrage, da se Čičkušić nakon počinjenog masakra nije odmah udaljio s mjesta zločina, već je na zidu ostavio poruku s ispisanim imenima rođaka i prijatelja. Na zidu su navodno ispisana imena osoba koje su Čičkušiću prije pola godine pomogle da se zaposli u Njemačkoj.

Ipak, ova poruka istražiteljima nije pomogla u otkrivanju motiva zločina.

Tužiteljstvo nije objavilo identitet osoba koje su ubijene ni muškarca koji je počinio samoubojstvo, no lokalni su mediji prenijeli kako je riječ o Mujagi Čičkušiću koji je navodno po struci bio medicinski tehničar.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Ivana Kindl otvorila dušu: Govori o svojoj borbi s depresijom, prekidu dugogodišnje veze i ljubavnom statusu

Prije smrti radio je u Kliničkom centru u Tuzli, a nedavno se vratio u Bosnu i Hercegovinu s privremenog rada u Njemačkoj.

Policija je u ovom slučaju intervenirala u nedjelju nakon dojave da je muškarac skočio s balkona. Na mjestu događaja zatekli su njegov leš, a tek su u ponedjeljak ušli u stan gdje ih je šokiralo otkriće tijela mrtve žene koja se nije pojavila na poslu i dvoje djece koja nisu došla u školu.

U tijeku je istraga koja bi trebala rasvijetlili motive trostrukog ubojstva. Traje i obdukcija tijela članova obitelji, a zatražena su i druga vještačenja.

Policija je utvrdila da u njihovim postajama u Tuzli i Ministarstvu unutarnjih poslova Tuzlanskog kantona nije bilo prijava nasilja u ovoj obitelji. Stanari u zgradi tvrde da nisu ništa čuli ni vidjeli sve dok muškarac nije skočio s balkona.

Na slici: Ilustracija

Foto: Hina