Slavni srpski košarkaš, koji je igrao s Draženom Petrovićem u Šibenki, ima velikih problema: Razmetni sin ga želi izbaciti iz stana

Slavni srpski košarkaš, koji je igrao s Draženom Petrovićem u Šibenki, ima velikih problema: Razmetni sin ga želi izbaciti iz stana

Umirovljena košarkaška legenda bivše države Zoran Slavnić imao je bogatu igračku karijeru, bio je sjajan organizator igre svjetskih prvaka (1978.) i olimpijskih pobjednika (1980.). Dino Rađa mu se prilikom ulaska u Kuću slavnih zahvalio na svemu što ih je naučio tijekom igračkih dana. 

Međutim, Slavnić ima velikim problema izvan košarkaških terena, ima problematičnog sina Zvezdana koji ga zajedno sa snahom Anđelom želi izbaciti iz stana koji se nalazi u Novom Beogradu. Par se upoznao u kontroverznom srpskom reality showu Zadruga, a nakon završetka snimanja došli su živjeti u Mokin stan, naveliko su pisali srpski i mediji iz regije. 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Gazda Ivica Todorić konačno otkrio koliko je “težak” i koliko vrijedi njegov dio dvorca: Sve sam pošteno zaradio danonoćnim radom

Slavnićeva snaha ga navodno ne podnosi i prema pričama, nekoliko puta su se gadno posvađali tako da ih je čula cijela zgrada. Zvezdanu je uvjetovala da će se odseliti ako njegov otac ne napusti vlastiti stan?! Inače, sin Zvezdan se i prije pokazao kao problematičan jer je 2002. godine ispred jednog beogradskog kluba usmrtio mladića hicem iz pištolja. 

Zvezdan se uplašio da će mu dečko uzvratiti i rukom u kojoj je držao pištolj htio je udariti Olivera, ali je prst proklizao i došlo je do ispaljivanja metka u tog mladića. Bez ikakve namjere, napravio je to u samoobrani – objasnio je Slavnić, a njegov sin je osuđen na devet godina zatvora, nakon čega mu je kazna smanjenja na osam godina.

Zoran Slavnić je svojedobno bio igrač i trener Šibenke kada je košarkašku karijeru počinjao Dražen Petrović. Uvijek je lijepo govorio o zlatnim dečkima hrvatske košarke.

“Dražen jeste bio fanatik za rad.Meni kao njegovom treneru je bilo drago da vidim kako “raste” iz dana u dan.Jedan bezobraznik sve u pozitivnom smislu naravno. Rađa,Kukoč i Đorđević su bili totalno drugačiji karakteri.Sa svima njima je bilo veliko zadovoljstvo raditi. Sa Biserkom, Draženovom majkom kad sam pričao, ja sam rekao on je morao da bude veliki igrač.Ja jesam mu dao dvije tri godine fore. Sa 14 ipo godina sam ga stavio da igra u Zagrebu protiv brata Ace i protiv Cibone.Ona kaže o zna šta bi bilo da ti nisi došao.Teoretski možda je tako. Nije umjetnost izvesti Dražena,Kukoča,Rađu,Đorđevića. Umjetnost je kad od prosječnog igrača napraviš reprezentativca.E tu je armija. Mogu da ih nabrojim, ali neću da se ne bi osjetili manje bitni. To je umjetnost”, kaže Slavnić,koji je član kuće slavnih od 2015.godine.

Foto: Facebook/Screenshot