Španjolska novinarka: Kate Middleton je završila u komi. Život joj je bio ugrožen

Španjolska novinarka: Kate Middleton je završila u komi. Život joj je bio ugrožen

Jedan španjolski medij šokirao je javnost objavivši kako je Kate Middleton, nakon operacije, završila u komi kao i da je njezino stanje bilo zabrinjavajuće, ustvrdivši kako je zbog toga i produžen njezin boravak u bolnici. Iz palače zbog svega ne kriju bijes.

Budući da se, odlukom Kate Middleton, i dalje drži u najstrožoj tajnosti razlog njezine operacije i što se točno dogodilo da je princeza od Walesa završila na operacijskom stolu, ne čudi da se cijelo vrijeme pojavljuju razne informacije i teorije o njezinom zdravlju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: VIDEO: Karolina Vidović Krišto: HDZ najviše vjeruje prokušanim komunističkim kadrovima. Pa znate li tko je Antun Palarić: A što je tek napravio prijatelj Martine Dalić

Jedan španjolski medij sada je otišao toliko daleko da je objavio da je Kate Middleton bila u komi, ali i u velikoj opasnosti nakon što je operirana. Kako prenosi magazin People, dobro upućeni izvor iz palače osudio je te tvrdnje rekavši kako je to ‘potpuna besmislica’, kao i da je riječ o ‘izmišljotini’.

Ne treba ni govoriti koliko je takva vijest zabrinula za javnost, osobito najveće štovatelje britanske kraljevske obitelji, i Kate Middleton ponajviše, koji sada zbog svega s pravom strahuju, javlja Tportal.

Ovu vijest objavila je novinarka Concha Calleja koja je ustvrdila u popularnoj španjolskoj emisiji Fiesta kako je 42-godišnja Kate Middleton zbog komplikacija tijekom operacije završila u komi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Karolina Vidović Krišto: Milanović je kukavica. Ne objavljuje SOA-ino izvješće o Turudiću iz 2017. jer se boji Plenkovića koji zna njegove lopovluke

‘Liječnici su morali donijeti drastične odluke u samom trenutku zbog komplikacija koje su se pojavile. Odluka je bila da je stave u induciranu komu, zbog čega su je morali i intubirati. Pojavio se niz ozbiljnih komplikacija na koje nisu računali jer je operacija kao takva prošla dobro, no ista situacija nije bila s postoperativnim periodom’, izrekla je Calleja i izazvala bijes Britanaca.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Odvjetnik uvjeren: Očito je da mediji već dugo vremena imaju skandalozne poruke Radosti i Lipe. Zašto ih tek sada objavljuju

Ona tu nije stala već je dodala kako je Katein život bio ugrožen kao i da je praktički svo bolničko osoblje poslano u dom princeze od Walesa kako bi nazočili procesu oporavka.

Izvor iz palače potom je rekao za The Times: ‘Ovo je totalna glupost. Ta novinarka nije niti pokušala provjeriti činjenice. To je u osnovi, potpuno izmišljeno, a ja ću se ovdje koristiti pristojnim engleskim: tu nema nikakve istine.’

Foto: Hina