Umro srpski glumac, legendarni Kurčubić iz “Boljeg života”

Umro srpski glumac, legendarni Kurčubić iz “Boljeg života”

Ivan Bekjarev je tijekom duge karijere odigrao brojne uloge, a publika će ga najviše pamtiti po ulozi Stevice Kurčubića u seriji “Bolji život”. Preminuo je u 74. godini, javlja N1. Kako ističe Kurir, vijest o smrti glumca objavio je njegov kolega Saša Joksimović na svom Instagramu, gdje se oprostio od svog profesora glume.

“Svemu si me naučio, moj si drugi otac bio. Sjećam se kad sam te upoznao dragi profesore, 1999. na Akademiji u petici. Onaj vrisak ti se dopao, sjećam se… A trebali smo raditi sad i predstavu… Hvala ti za sve, profesore”, napisao je.

Bekjarev je tijekom duge karijere odigrao brojne uloge, a publika će ga najviše pamtiti po ulozi Stevice Kurčubića u seriji “Bolji život”. Bio je i dugogodišnji profesor na beogradskoj Akademiji umjetnosti, a učio je brojne poznate glumce.

Krajem listopada ove godine objavljeno je kako se na snimanju jedne serije Bekjarev zarazio koronavirusom te je bio na bolničkom liječenju. Prije nekoliko tjedana je rekao kako nema temperaturu niti simptome, ali je morao ostati u bolnici.

Foto: Screenshot_