Dino Jelusić sasvim otvoreno: Imam osjećaj da mene Vanna ne voli

Dino Jelusić sasvim otvoreno: Imam osjećaj da mene Vanna ne voli

Domaći glazbenik Dino Jelusić javnosti je već odavno poznat, a osim što niže uspjehe na domaćoj, a tako i na inozemnoj sceni, nedavno smo ga gledali i kao jednog od mentora u glazbenom showu The Voice Hrvatska. Uz njegovo rame žirirali su Damir Urban, Davor Gobac i Ivana Vrdoljak, poznatija svima samo kao Vanna. U samom jeku završetka nove sezone showa, društvenim se mrežama počeo širiti video Dinovog gostovanja u podcastu Inkubator. Na snimci nastaloj prije dvije godine pjevač je iskreno prokomentirao svoj odnos s Vannom te otkrio neke zanimljive pojedinosti njihova odnosa, javlja Večernji list.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Šefica liječničkog sindikata totalno “sasjekla” ministra financija: To što se preko reda cijepio protiv covida ne znači da je stručnjak za zdravstvo

Imam osjećaj da mene Vanna ne voli, sad mogu to napokon reći javno. Čuo sam od par ljudi da nije baš prevelik fan mene, kao osobe. Što mi je žao, jer sam ja veliki fan nje, kao pjevačice – priznao je Dino Jelusić, koji je zatim podijelio i jedno neugodno iskustvo.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: “Thompsonov odvjetnik” poručio ljevičarima: A da uvedemo oduzimanje državljanstva i imovine svima onima koji bi odbili uključiti se u obranu domovine

Kada smo prije tri godine Mia Negovetić, ona i ja bili gosti na Dori, rekla mi je: ‘Čula sam da si pjevao ‘Jedinu’. Ahh… okej je bilo.’ I samo je otišla. Reko’, hvala ti Vanna – kazao je mladi pjevač, a obradu Vaninog hita glazbenik je izveo u HRT-ovoj emisiji A strana.

Podsjetimo, veliku pobjedu u četvrtoj sezoni The Voicea odnio je Martin Kosovec. Sudjelovanje je započeo u Dininom timu, da bi ga kasnije preuzela Vanna. Gledatelji su Dini prebacivali što ga nije zadržao, a o Martinovom trijumfu glazbenik se oglasio i na društvenim mrežama.