Hrvatska pjevačica podigla tri prsta u Beogradu pa izjavila: Od večeras me možete zvati Martina Srbos, a ne Vrbos

Hrvatska pjevačica podigla tri prsta u Beogradu pa izjavila: Od večeras me možete zvati Martina Srbos, a ne Vrbos

Pjevačica Martina Vrbos već nekoliko godina živi u Srbiji gdje se udala za Beograđanina Bogoljuba Vidakovića i srpski javni servis RTS nedavno je objavio kako je Martina Vrbos s pjesmom “Da me voliš” u užem izboru za njihova predstavnika na Euroviziji ove godine. Martina je sinoć gostovala u emisiji “Amidži show” i nakon što ju je voditelj najavio Vrbos, podigla je tri prsta.  
– Od večeras me možete zvati Martina Srbos, a ne Vrbos! 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Majka Novaka Đokovića otkrila zašto je promijenila vjeru: Morala ja uzeti i novo ime

Martinu su pojedini napali na društvenim mrežama pitajući je što ne pokuša prvo predstavljati Hrvatsku, a onda neku drugu zemlju.  Izjavu Martine Vrbos iz ove emisije prenio je i Blic. Spomenula je u ovom gostovanju i da se prijavljivala i na “Doru”, ali na našem izboru nikada nije prošla i zato je odlučila sreću isprobati u Srbiji, prenosi Večernji list.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Najveći kritičar Mate Rimca: Napadi na njega zato što je Bosanac ili Hercegovac su totalno promašeni. Ali on mora odgovoriti na neka bitna pitanja

Nakon što je otkriveno da će se Martina natjecati za Srbiju, brzo su krenuli negativni komentari na njen račun. Pjevačica koja se nikada nije libila reći što misli – pa je tako javno izjavila da voli njihovog predsjednika Vučića – sada je odgovorila na komentare.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Psihijatrova “dijagnoza”: Subotnji prosvjed organiziraju Fejker s Pantovčaka, pravnik bez struke, prostakuša i psihijatrica kojoj ni struka ne može pomoći


“Hrvatica sam, ali i državljanka Republike Srbije u kojoj živim više od desetljeća. To je zemlja u kojoj su rođena moja djeca. Da nije primitivne politizacije na svim razinama, pa i na nivou muzike i zabave, tamo gdje ne bi trebalo biti slučajno, nitko nikome ne bi postavio takvo pitanje, pa ni mediji. Pobijedit ću iz inata i predstavljat ću svoju Srbiju u Malmöu srcem! Dosta je bilo”, rekla je Martina za medije.

Na slici: Martina Vrbos