Kći Ivice Todorića poručila gledateljima: Novac nije ono što vas čini sretnim

Kći Ivice Todorića poručila gledateljima: Novac nije ono što vas čini sretnim

Iva Todorić, kćer Ivice Todorića, u intervju za In Magazin Nove TV, progovorila je o sreći i obitelji. Iva Todorić u jednom od rijetkih intervjua, otkrila je svoje razmišljanja o obitelji, ali i novcu.

Ona smatra kako novac nije ono što te čini sretnim, ali je priznala da ipak daju slobodu. Dodala je i da nije zahtjevna mama te da želi da njena djeca budu sretna. Smatra da ocjene nisu najbitnija stvar u životu.

‘Ima ona pjesma ‘nije sreća para puna vreća’. Ja sam to živjela i ja sam živ primjer toga, tako da svim gledateljima mogu reći da novci nisu ono što te čini sretnim, novci su ono što ti daje slobodu u životu, a ono što te čini sretnim su male stvari – rekla je Iva u intervjuu za In Magazin, prenosi Tportal.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Potpuno izgubio kontrolu: Prostački ispad Stipe Mesića u Jasenovcu

Rekla je i da nije zahtjevna mama te da želi da njena djeca budu sretna, kao i da ocjene nisu najbitnija stvar u životu. 

‘Nisam zahtjevna mama i ne mislim da su ocjene najbitnija stvar u životu. Ono čim se ja vodim je da moja djeca budu sretna. Ja kad njih vidim da su sretni, smatram da sam napravila uspjeh u životu i odgojila sretne osobe. Ako čovjek ne zna biti sretan, mislim da to nije to’, rekla je za In Magazin. 

Iva je inače vrlo aktivna na društvenim mrežama, a nedavno je svojoj kćeri Tari Balent čestitala 22. rođendan uz njihovu zajedničku fotografiju.  

Iva Todorić organizira glamurozne proslave u dvorcu

Osim Tare, Iva je u braku sa sad već bivšim suprugom Hrvojem Balentom ima sinove Ivana i Antu.  

Podsjetimo, Iva Todorić živi u dvorcu Kulmerovi dvori u kojima često organizira glamurozne proslave svojih rođendana.

Početkom siječnja proslavila je svoj 48. rođendan, a sa slavljima još uvijek nije gotova. Njezina je prijateljica također slavila rođendan pa su organizirale zajedničku zabavu.

Iva je pokazala trenutke s proslave te djelić dekora koji je krasio slavljenički stol. Prostorija je bila ukrašena raznovrsnim cvijećem, kao i stol, koji je bio prekriven umjetnom travom. Na njemu su bile poslagane staklene čaše i šareni tanjurići. Ovaj je put Todorić imala jednostavnu tortu ukrašenu svjećicama. Za goste je pripremila i bogat švedski stol, pišu 24sata. Sa svojim prijateljicama je zapjevala ‘Sretan rođendan’ te pjesmu Zdravka Čolića ‘Kuća puna naroda’. Sudeći prema fotografijama i snimkama, ekipa se odlično zabavila.

va Todorić jedina je kći Ivice Todorića i Vesne Bašić-Todorić. Ima dva mlađa brata, starijeg Antu Todorića i mlađeg Ivana Todorića. Svi su na različitim pozicijama radili u tvrtki Agrokor.

U travnju 2001. godine Iva Todorić se udala za Hrvoja Balenta koji je također radio u tvrtki Agrokor kao član uprave, ali i najodgovorniji čovjek za Tisak, jedan od maloprodajnih lanaca Agrokora.

Iva i Hrvoje ima troje djece, djevojčicu Taru te sinove Ivana i Antu.

U lipnju 2018. godine, Iva Todorić promijenila je svoje prezime na društvenim mrežama iz Balent u djevojačko Todorić. Kći bivšeg tajkuna Ivice Todorića nije puno govorila o svom privatnom životu, no glasine o razmiricama u braku s poduzetnikom Hrvojem Balentom osvanule su još krajem 2017. godine pa je promjena prezimena tada dodatno potvrdila da nešto nije u redu.

Hrvoje Balent je bio član uprave nekadašnjeg Agrokora, a Iva je u tvrtki koja je pripadala njezinu ocu bila zadužena za marketing. Poduzetnik je u listopadu 2017. godine bio zajedno s Todorićem u pritvoru, a Iva ih je oboje dočekala nakon što su bili pušteni na slobodu. I dok ga je tog listopada još grlila, svega koji mjesec kasnije, krenule su glasine da taj brak neće više dugo trajati.

“Ove sam godine prošla kroz puno toga. Nakon svih uspona i padova mogu reći da je iza mene loša godina, ali još sam ovdje. Još sam u stanju učiti, rasti, smijati se nevoljama i radovati se blagoslovima. Zbog toga sam zahvalna za sve i svakog tko je još prisutan u mom životu”, napisala je u prosincu 2017. godine na svojim profilima na društvenim mrežama Iva.

Iva Todorić je aktivna na društvenim mrežama na kojima ima brojne pratitelje. Neke od najboljih prijateljica su joj poznata pjevačica Severina te Andrea Čermak, supruga Hrvoja Čermaka, Iva Balaban i mnoge druge.

Iva se oduvijek borila s viškom kilograma, no u kolovozu 2017. godine je na društvenim mrežama pokazala svoju novu vitku liniju. Strastvena je skupljačica brendiranih torbica koje obožava i skuplja.