Supruga Dalibora Matanića prvi put viđena u javnosti od izbijanja velikog skandala: Sjedila je sam na betonskoj klupi

Supruga Dalibora Matanića prvi put viđena u javnosti od izbijanja velikog skandala: Sjedila je sam na betonskoj klupi

Otkako je izbila afera o domaćem redatelju Daliboru Mataniću, njegova supruga, glumica Helena Minić Matanić povukla se iz javnosti.

Ona se ni o čemu nije dosad oglašavala, ali fotografu koji ju je jučer uhvatio na Trešnjevci nije pobjegla. Odjevena u crnu dugu jaknu i sa crnom kožnom šiltericom na glavi, ispod koje je provirivala njezina prepoznatljiva crvena kosa, Helena je sjedila na jednoj od betonskih klupa i pričala na mobitel.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Dario Hrebak se okomio na Zlatka Hasanbegovića: Ako ga prihvati za ministra kulture, Plenković je priznao poraz!

U jednom je trenutku ugledala fotografa kako je snima, ali nije se obazirala. Ipak, na njenom licu moglo se vidjeti da nije zadovoljna i da je poprilično ozbiljno govorila na telefon.

Helena i Dalibor u braku su 10 godina. Zaljubili su se radeći na predstavi “Thelma & Louise”, a nakon samo šest mjeseci veze stali su pred oltar. Vjenčali su se 6. prosinca 2014. godine u crkvi sv. Foške blizu Vodnjana. U braku su dobili i troje djece, Lolu, Maxa i Nea, javlja Dnevnik.hr.

Podsjetimo, prošlog mjeseca Matanića su kolegice sa seta optužile za seksualno uznemiravanje, a redatelj je sve to priznao na objavi na Facebooku koji je potom obrisao. Nakon skandala koji je nastao Matanić je u ožujku ostao bez posla na velikoj europskoj seriji, kampanje za jedan ženski časopis te predizbornog angažmana za vodeću hrvatsku političku stranku, a sve nakon što su do njegovih producenata došle priče žena koje je seksualno uznemiravao.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Bruno Petković otvorio dušu: Hajduk je tražio novac od moga oca. Tada sam kao dijete rekao da nikada neću obući “bijeli dres”

”Moj primjer i ta ljubav koja mi se dogodila s njim pokazala mi je da ne postoje granice, ni svemir nije granica svega toga i za takvu ljubav spremna sam učiniti apsolutno sve. Ja sam u ovom trenutku isključivo kod kuće, radim nešto svoje, ali prvenstveno više vremena provodim kod kuće, što je normalno jer su djeca mala i trebaju majku, jednog roditelja, a suprug trenutačno radi. Mislim da je okej da smo barem jedan dio dana svatko na svojoj trasi”, rekla je svojevremeno Helena o njihovu braku.

Posljednji put u javnosti su zajedno bili u veljači ove godine na dodjeli Zlatnog studija, a bili su sretni i skladni te nitko nije mogao ni predvidjeti da će ih zateći ovakav skandal.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Potpuno izgubio kontrolu: Prostački ispad Stipe Mesića u Jasenovcu

Prije tri godine u razgovoru za IN magazin Helena je stala u obranu kolegice Milene Radulović te priznala kako je i sama na početku karijere bila žrtva zlostavljanja.

”Kad se počelo govoriti o svemu tome, moram priznati da sam ušla u neki veliki sram, a zapravo sam bila najviše ljuta na samu sebe zato što se nisam znala drukčije postaviti, drukčije izboriti pod cijenu nebavljenja više nikada svojom profesijom, zauzeti se za sebe. Skidam kapu svakoj ženi koja je u ovom trenutku uspjela izići sa svojom pričom van”, poručila je tada Helena Minić Matanić.

Povijest se sada ponovila te su svoju priču sada iznijele žene koje su godinama o Matanićevu uznemiravanju šutjele.

Na slici: Helena Minić

Foto: Screenshot