Oglasio se britki suverenist: Sve je frcalo od novinarskih halucinacija i naručenih tekstova

Oglasio se britki suverenist: Sve je frcalo od novinarskih halucinacija i naručenih tekstova

Napise medija o postizbornim pregovorima komentirao je i suverenist Davorin Karačić. Smatra da je uglavnom riječ o naručenim” tekstovima koji imaju za cilj zbuniti birače. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Jučer je sve frcalo od novinarskih halucinacija, naručenih članaka ili tek redovitih rezultata (izrazito slabih) djelovanja (izrazito slabog) njihovih mozgova (izrazito slabi), rezultat čega su bili medijski članci o tome kako su Suverenisti najslabija karika, novi žetončići za Plenkyjevu novi vlast pa sve do sudjelovanja u većini koja bi donijela pak ljevicu na vlast.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Supruga Dalibora Matanića prvi put viđena u javnosti od izbijanja velikog skandala: Sjedila je sam na betonskoj klupi

Mi se na sjednici Predsjedništva stranke, tome i takvima ponajviše smijali.

Stoga, štovani građani i Hrvati, iskreno vam predlažem da se dekontaminirate svim onim što medijskim što političkim smećem kojim si punite glave. Gledajte na stvar vlastitim očima a ne da vam neki drugi govore što da mislite, ili kako da gledate na stvar jer ti drugi su uglavnom zlonamjerni ili jednostavno tupavi, pa njihovi neuspješni mozgovi proizvode opisane mitove i kaose u glavi.

Ne vjerujte medijima niti slatkorječivcima. Sigurno će vas za******, baš kao što to uspješno rade par desetljeća”, istaknu o je suverenist Karačić.

Podsjetimo, Hrvatski suverenisti su na izborima osvojili dva mandata pa su oba tabora zainteresiran z a suradnju s njima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Kći Ivice Todorića poručila gledateljima: Novac nije ono što vas čini sretnim

“Nitko me još nije zvao da bi zatražio potporu za sastavljanje nove saborske većine. Nisu zvali ni iz HDZ-a, ni iz SDP-a. Ali naš je stav poznat, Hrvatski suverenisti ne mogu s onima koji će ići s SDSS-om i s Možemo!. A što se svega ostalog tiče, mi ćemo sve raditi u koordinaciji s našim koalicijskim partnerima iz Mosta. Sve ćemo odluke donositi konsenzusom, soliranja neće biti. Zasad vam ništa više od toga ne mogu reći. Uostalom, stranački sastanak održat ćemo tek sutra”, kazao je za Jutarnji list predsjednik Suverenista Marijan Pavliček.

Na sličnom tragu je i Škorina sestra Vesna Vučemilović, koja je osvojila drugi mandat Suverenista. ‘Telefon mi zvoni cijelo jutro, ali zovu me samo prijatelji kako bi mi čestitali na ulasku u Sabor. Nitko me iz HDZ-a nije zvao, kao ni iz SDP-a’, rekla je Vučemilović, koja nije željela reći da li je sprma razgovarati o postizbornoj suradnji s Plenkovićem ili Milanovićem.