Tragedija u Hvaru: Obitelj se otrovala hranom, jedan muškarac preminuo

Tragedija u Hvaru: Obitelj se otrovala hranom, jedan muškarac preminuo
Jedan muškarac preminuo je na svom brodu u gradu Hvaru, a još četiri osobe su hospitalizirane. Informaciju je za Večernji list potvrdila Željka Radošević iz odjela za informiranje PU Splitsko-dalmatinske.

“Jutros u 10 i 10 zaprimili smo informaciju lučkog kapetana kako uplovljava u luku Hvar zbog smrti jedne osobe. Još četiri osobe zbog teškog zdravstvenog stanja prevezene su u splitsku bolnicu”, rekla je Radošević za Večernji list.

Na teren je izašao zamjenik Županijskog državnog odvjetnika koji će obaviti očevid. Detaljnije informacije iz PU nisu željeli iznositi.

Hvarom se pronijela vijest kako je navodno riječ o članovima obitelji koji su se otrovali hranom. Više će se znati nakon očevida i obdukcije.

Dalmacija Danas neslužbeno doznaje da se radi o osobama talijanskog državljanstva. Muškarac je navodno prije dolaska hitnih službi i nije mu bilo pomoći, dok je dvoje djece u teškom stanju hitno prevezeno helikopterom na odjel Pedijatrija splitske bolnice. Naknadno su hitne službe pozvane zbog još dvije osobe koje su se osjećale loše, pa se helikopter vratio i po njih i prebacio ih na odjel Zarazne bolesti splitske bolnice.

Foto: Milan Šabić/Hina