HDZ-ovi branitelji brane Plenkovića od drugih branitelja: Premijeru puna potpora u svemu što radi

HDZ-ovi branitelji brane Plenkovića od drugih branitelja: Premijeru puna potpora u svemu što radi

U središnjici HDZ-a održan je redovni sastanak predsjedništva Zajednice branitelja HDZ-a “Gojko Šušak”. Sastanku je prisustvovao i predsjednik stranke Andrej Plenković, prenosi N1.

“Na sastanku je Zajednica dala punu potporu premijeru na svim programima koje provodi”, kazao je nakon sastanka ministar branitelja Tomo Medved.

Jedna od tema ovog redovnog sastanka bile su i posljednje izjave Milorada Pupovca.

“On je donekle bio tema, ali tu je stranka, predsjednik stranke, nacionalni odbor, ministri kao i premijer – dali su jasnu izjavu, osudili su njegove izjave i rekli da su neprihvatljive”, kazao je predsjednik Zajednice branitelja HDZ-a ‘Gojko Šušak’, umirovljeni general-bojnik Miljenko Filipović.

“Predsjednik stranke se jasno izjasnilo o izjavama da su neprihvatljive i netočne”, dodao je Filipović.

Što se tiče izjava Milorada Pupovca, ministar Tomo Medved je rekao kako su “svi nazočni na sastanku jasno osudili neodgovorne izjave Milorada Pupovca i na taj način dali do znanja da su neprihvatljive, posebno ako govorimo u kontekstu nekakvih možebitnih povijesnih, revizionističkih odnosa. Dakle, vrlo jasno su svi nazočni na sastanku osudili svaki oblik iznošenja neistine, odnosno eventualnih krivih konotacija protiv interesa Republike Hrvatske.”

Foto: Lana Slivar Dominić/Hina

Facebook Comments