Gdje je nestala Jadranka Skender: Čak dva tima Antiterorističke vojne policije tragaju za vojnikinjom

Gdje je nestala Jadranka Skender: Čak dva tima Antiterorističke vojne policije tragaju za vojnikinjom

U tijeku je potraga za  Jadrankom Skender, nestalom pripadnicom Oružanih snaga, čiji je nestanak prijavljen Policijskoj upravi zagrebačkoj 4. prosinca 2019. godine u večernjim satima.

Nestanak je prijavljen policiji 4. prosinca u večernjim satima nakon čega je započela potraga na području Grada Zagreba. Zajedno s policijom u potragu su se uključili pripadnici Pukovnije vojne policije i dva tima Antiterorističke vojne policije te patrola Vojne policije s pripadnicima Kriminalističke vojne policije, priopćeno je iz MORH-a.

Pronađen je automobil nestale pripadnice, nakon čega je potragu nastavila policija. Vojna policija je u stalnom kontaktu s MUP-om, a uskladu s procjenama MUP-a i nadležnostima, Hrvatska vojska će se opet uključiti u daljnju potragu za nestalom pripadnicom, dodaje se u priopćenju.

Ukoliko građani imaju ikakva saznanja o nestaloj Jadranki Skender, molimo da informacije jave na email nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192, poručuju iz MORH-a.