Penava zna za koga će glasati: Neće one koji su unesrećili državu i vukli je u region, a neće ni eksperimentirati

Penava zna za koga će glasati: Neće one koji su unesrećili državu i vukli je u region, a neće ni eksperimentirati

Gradonačelnik  Vukovara  Ivan Penava napisao je  na svome Facebook profilu da  će  glasati za aktualnu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović. Tako je želio otkloniti  spekulacije koje su se pojavile nakon njegove današnje izjave koju su mnogi protumačili kao kontriranje Plenkoviću. Na pitanje  je li glas za Škoru zapravo glas za Milanovića, kako tvrdi predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, Penava je odgovorio da je glas za Škoru – glas za Škoru. Penavinu objavu prenosimo u cijelosti.

“U pokušaju da unesu nemir i pomutnju mnogi potenciraju lažnu dilemu za koga ću glasati na predstojećim predsjedničkim izborima.

Moj je stav kao sudionika prve predizborne kampanje Kolinde Grabar Kitarović, kada smo ostvarili teško zamislivu pobjedu, da su neki brzo zaboravili vrijeme dvojice njenih prethodnika i koliko je veliki iskorak u smislu nacionalnog ponosa i naboja ona napravila. U jednom detalju samo, imati svoju predsjednicu u nacionalnom dresu danas nam je normalno međutim nekada nije bilo tako.
Naravno da je tijekom mandata bilo propusta koji se nisu trebali dogoditi ali tko ih nema?

Većina Hrvata zna tko je tko, neće one koji su unesrećili državu i vukli je u region, a neće ni eksperimentirati s nekim drugim kandidatima.
Naravno, neovisna smo, demokratska država, svatko ima pravo birati i biti biran.

Ne mislim da je moj stav previše važan ali ću ponoviti koliko puta bude potrebno kako ne bi bilo dileme, moj glas ima aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović jer mislim da ga je zaslužila. Laku noć svima”, napisao je Penava.

Foto: Dario Grzelj/Hina