Milanović ponovno pohvalio bjegunca Zdravka Mamića: On je vrlo uspješan menadžer

Milanović ponovno pohvalio bjegunca Zdravka Mamića: On je vrlo uspješan menadžer

Predsjednički kandidat Zoran Milanović danas je posjetio Bjelovar, a pred novinarima je na gradskoj tržnice poručio skijašima da mu daju jedan dan da ne bi idućih pet godina bili nasanjkani.

– Ja sam iskren, nekad možda i pretjerano iskren… Tu u Bjelovar dolazim cijeli život, još kao srednjoškolac sam tu dolazio… A sad sam došao jer me podržao moj prijatelj Damir Bajs –  započeo je Milanović obraćanje javnosti.

Na pitanje novinara o odlasku 70-ak tisuća Hrvata na skijanje i koliko će to utjecati na ishod i glasanje, Milanović je kazao da to nisu ni njegovi, ni Škorini, ni Kolindini glasači, pišu 24 sata.

– To su sve ljudi. Dragi skijaši i skijašice, ja znam kako vam je. Nisam skijao uopće ove godine, molim da mi poklonite jedan dan da sljedećih pet godina ne bi bili nasanjkani – poručio im je Milanović.

Na pitanje novinara o odlasku 70-ak tisuća Hrvata na skijanje i koliko će to utjecati na ishod i glasanje, Milanović je kazao da to nisu ni njegovi, ni Škorini, ni Kolindini glasači.

– To su sve ljudi. Dragi skijaši i skijašice, ja znam kako vam je. Nisam skijao uopće ove godine, molim da mi poklonite jedan dan da sljedećih pet godina ne bi bili nasanjkani – poručio im je Milanović.

‘Bez naslađivanja, on je vrlo uspješan menadžer, producent igrača, ali ušao je u probleme s hrvatskim zakonima jer ga je ulovio porezni USKOK koji je osnovan 2014. u mojoj Vladi. To su bile ciljane i jasne mjere. Tada je značajan broj ljudi dolijao u prijevarama, neplaćanju poreza… Od tada do danas ta služba je praktički zatučena, prebačena je u poreznu upravu, nema čelnu osobu…Tako to radi HDZ kada želi nešto zatući u korijenu. Zašto porezni USKOK praktički nema rezultata, a osnovan je 2014. da bi Zdravko Mamić bio procesuiran? – kaže Milanović.

Foto: Mario Strmotić/Hina