Bujanec pita Beljaka: Je li i devetogodišnja Rosemarie bila fašistkinja koju je UDBA opravdano ubila?

Bujanec pita Beljaka: Je li i devetogodišnja Rosemarie bila fašistkinja koju je UDBA opravdano ubila?

Velimir Bujanec je komentirao tvit Kreše Beljaka u kojem on opravdava udbaške likvidacije hrvatskih migranata. Bujančev post prenosimo u cijelosti.

“Zna li Beljak da je malena Rosemarie imala samo devet godina kada ju je u Italiji smaknula UDBA?! Ona nije “uspjela pobjeći” i nije bila “fašistkinja”…

Uzurpator HSS-a, notorni Krešo Beljak ovog je puta zaista pretjerao. Na Twitteru je napisao kako je broj pobijenih hrvatskih emigranata u političkim atentatima komunističke tajne policije UDBA-e “nedovoljan”!

Beljak je doslovce nadrobio: “Preko 100? Očigledno nedovoljno. Vidjeli smo tko je radio sranja i tko je uzrokovao ratove od ’91. do ’99. Fašisti u bivšoj Jugoslaviji i drugim zemljama koji su nažalost pobjegli UDBA-i”.

S obzirom na njegov morbidni tvit, ispada da Beljak smatra kako je i malena djevojčica Rosemarie Ševo, koja je imala samo devet godina kada su je, zajedno s roditeljima, u kolovozu 1972. godine, blizu Venecije brutalno likvidirali udbaši – “fašistkinja”… Ona nije “uspjela pobjeći” UDBA-i, baš kao ni njezina mama Tatjana i tata Stipe.

Krešo Pajser sigurno je imao pomagača prilikom sastavljanja tvita, s obzirom da je pisan na engleskom, no to ga nimalo ne abolira, kao što ga “pomagači” nisu abolirali ni kada je započinjao svoju provalničku karijeru i tvrdio da je piškio sa strane, dok su njegovi dečki “skupljali” auto radija po Gospodskoj ulici u Zagrebu”, piše Bujanec.

Foto: Daniel Kasap/Hina