Bizaran incident u Puli: Zagrepčanka se lažno predstavila kao policajka pa napala – policajce

Bizaran incident u Puli: Zagrepčanka se lažno predstavila kao policajka pa napala – policajce

Djevojka (29) iz Zagreba lažno se u pulskom kafiću u Vukovarskoj ulici predstavila kao policajka i vrijeđala jednog muškarca, a nakon dolaska ophodnje napala je i dvojicu policajaca i ozlijedila ih, izvijestila je u četvrtak PU istarske. Prema policijskom priopćenju, izgred se dogodio u petak ispred poznatog kafića u Vukovarskoj ulici u Puli kad je 29-godišnjakinja na osobito drzak način remetila javni red, vikala na muškarca i vrijeđala ga pogrdnim riječima predstavljajući se kao policijska službenica.

Nakon dolaska policijske ophodnje, djevojka je odbila dati na uvid osobnu iskaznicu te se i dalje predstavljala kao policijska službenica, pokušavajući se udaljiti s tog mjesta. Kako bi je spriječili u bijegu, policijski službenici su je uhvatili za ruke, a ona je jednog od njih udarila nogom u trbuh. Prilikom uporabe sredstva prisile lakše su ozlijeđena dva policijska službenika i osumnjičena 29-godišnjakinja, koja je privedena u policijsku postaju, javlja Tportal.

Zbog kaznenog djela prisile prema službenoj osobi, protiv djevojke je podnesena kaznena prijava, a zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, policija je podnijela optužni prijedlog mjerodavnom sudu, priopćili su iz istarske policije.

Foto: Damir Senčar/Hina