Tužna ispovijest pjevača Zdravka Škendera. Progovorio o rastavi, gubitku sina Tomislava i majke

Tužna ispovijest pjevača Zdravka Škendera. Progovorio o rastavi, gubitku sina Tomislava  i majke

Šibenski pjevač  Zdravko Škende sredinom siječanja ove godine izgubio je sina, a sad je prvi put progovorio o tom ogromnom gubitku, njihovom posljednjem razgovoru te razvodu od supruge.

Iako još nije službeno potvrđeno, čini se da je 39-godišnjeg Tomislava, koji je preminuo 17. siječnja ove godine, izdalo srce, javlja RTL.

‘Ja sam još uvijek pod tim stresom, ne mogu nažalost to prihvatiti. Teško je, međutim, uz pomoć nekih antidepresiva koje uzimam podnosim bol koja je u meni’, rekao je Zdravko.

Dan prije nego je preminuo, Tomislav je ocu poslao dirljiv video. ‘Poslao mi je spot koji je on posebno napravio s mojim slikama i to me jako pogodilo. Na taj način je pokazao ljubav za svog oca, kao što sam ja volio svojeg sina, ali nemam snage to više gledati’, rekao je Škender. Iako je njihov odnos imao uspona i padova, u posljednje vrijeme često su se viđali, javlja Tportal.

‘On je imao dosta mojih osobina karakterno tako da smo se jako dobro slagali oko nekih stvari. Oko nekih i nismo, onih koje mu ja kao otac nisam odobravao, ali sam ga podržavao. Završio je informatičku školu. Često smo se viđali. Dolazio je kod mene, često i s unukom tako da mi je to davalo motivaciju za ovaj moj zaista težak život’, rekao je Škender kroz čiji su se život nizale tragedije.

Prva tragedija dogodila se 1980. kada je nakon prometne nesreće ostao invalid.

‘U zadnjih pet godina mi se raspao brak, izgubio sam majku, izgubio sam brata i sina. Ja živim već nekoliko godina sam i to je jedan patnički život moram priznati. Htio sam dokazati sebi da ja to mogu. Imam asistenta koji mi je pri ruci, Bog mi dao dobrog čovjeka’, rekao je.

Jedini spas vidi u pjesmi i ljudima koji ga vole slušati, a već ima dogovoren nastup u Sloveniji u dvorani Stožice.

‘Neću stati jer bi to bio kraj za mene. Nastavit ću pjevati i raditi ono što mi je suđeno, a to je da uveseljavam ljude svojom pjesmom’, rekao je na kraju Škender. Vjeruje da će ga glazba podići  s dna kao i mnogo puta do sada, no nakon gubitka sina, svjestan je je da više ništa neće niti kao prije.

Foto: Facebook