Admiral Domazet-Lošo objasnio zašto je koronavirus najžešće napao Kinu, Iran i Italiju: Ovo je napad na vjernike i slobodu kretanja

Admiral Domazet-Lošo objasnio zašto je koronavirus najžešće napao Kinu, Iran i Italiju: Ovo je napad na vjernike i slobodu kretanja

Koronavirus hara svijetom, sve je više oboljelih i preminulih, a sve je izvjesnije kako će doći i do velike gospodarske štete. Admiral Davor Domazet-Lošo ima originalan pogled na virus koji je gotovo cijeli svijet prisilio na karantenu.

“Važno je promatrati pandemiju korona virusa i s geopolitičkog stajališta. Što se može primijetiti kada gledamo gdje ima najviše zaraženih i preminulih? Bitno je primijeniti korisnu metodu koja najlakše oslikava neki proces, pojavu ili krizu, a to je kome koristi ova kriza, a kome najviše šteti. S geopolitičkog stajališta nepobitna je činjenica da se korona virus pojavio u Kini, potom u Iranu i nakon toga u Italiji i da su te tri države najpogođenije s ovom krizom.

Korona virus se dakle pojavljuje na početku, sredini i na kraju Novog puta svile, dakle radi se o udarcu na kinesku geopolitiku. Kina je u gospodarskom smislu najveći konkurent Sjedinjenim Američkim Državama, Iran je, kako to prikazuju Washington i Tel Aviv, najopasniji protivnik Izraela, a Italija je kolijevka rimokatoličanstva. Moglo bi se ustvrditi, terminologijom koju je koristila Carla Del Ponte, da se radi o udruženom zločinačkom pothvatu protiv triju glavnih prepreka Novom svjetskom poretku. Kina bi kao gospodarska velesila trebala 2030. godine dva puta prestići SAD u gospodarskom smislu i time predstavlja veliku prepreku globalističkoj financijskoj oligarhiji. Iran je meta cionističke frakcije unutar Sjedinjenih Američkih Država, a Vatikan je meta kabalističko masonskih okultista, još od 1717. godine”, rekao  admiral Davor Domazet-Lošo u razgovoru za Direktno.

“Zar je čudno što glasnogovornik kineskog ministarstva vanjskih poslova Zhao Lijian tvrdi kako su korona virus u Wuhan i provinciju Hubei donijeli američki vojnici”, zapitao se Domazet-Lošo, podsjetivši da Kinezi tvrde kako su američki vojnici donijeli virus u Wuhan, sudjelovavši na Svjetskim vojnim igrama koje su održane prošle godine u tom kineskom gradu.

Admiral virus ne dovodi u vezu s naprednim vojnim istraživačkim biološkim laboratorijem koji se nalazi upravo u Wuhanu, a kojeg mnogi drugi teoretičari označavaju sumnjivim u vezi korona virusa.

Domazet-Lošo je također rekao i da ne treba čuditi raširenost korona virusa u Iranu: “Ubrzo nakon što se saznalo da se korona virus pojavio u Iranu i da od njega obolijevaju i parlamentarni zastupnici, predsjedniku Trumpu se javljaju određene skupine u SAD-u koje traže od njega da Amerika ne pomaže Iranu s lijekovima ili cjepivom protiv korona virusa, ako se i otkrije. Treba podsjetiti i da je Trump došao na vlast da pokrene rat protiv Irana, a kako nije uspio vojnim putem, jedino prihvatljivo rješenje je očito biološko ratovanje”, iznosi svoju teoriju admiral Domazet-Lošo.

On je rekao i kako su određene skupine od Trumpa tražile i da otkupi lijek i cijelu njemačku tvrtku koja je bila na pragu da proizvede cjepivo protiv korona virusa: “Za tu namjeru su mu stavljena neograničena financijska sredstva. Treba znati da genetski kod korona virusa kazuje da njegov genom ima 30 tisuća gena, a na početku i na kraju je u mnogočemu sličan već postojećim genima korona virusa, a da je sredina posve nova i da nema nikakvih sličnosti s bilo kojom poznatom vrstom ovog virusa. Posve nova sredina korona virusa, upućuje na zaključak da je stvoren laboratorijski i da bi njemačko cjepivo prekinulo oligarhijski monopol pa je zato od Trumpa zatražena kupnja te tvrtke”.

Admiral kaže i kako je Vatikan također cilj napada jer se želi istjerati vjernike iz crkava. “Poglavar Rimokatoličke crkve od početka vuče globalističke poteze, od poziva muslimanskim migrantima da napuče kršćansku Europu do pokušaja ukidanja celibata. Naravno da za svoje poteze dobiva pohvale političara i medija jer je u kratko vrijeme uspio uzdrmati Crkvu. Ono što je jedino preostalo je istjerati vjernike iz Crkve, a korona virus se pokazao idealnim sredstvom. Cilj je i da nestane sveta voda, da nema više zajedničkih molitva, a molitva je snaga kršćana”, iističe Domazet Lošo za Direktno.

“Bitno je shvatiti kome najviše šteti ova kriza. Prva skupina su poduzetnici i obrtnici, male kompanije i države u Europi. Svima njima je zajedničko da nemaju supstancu. Svi su zaduženi, a zajedno s njima u sunovrat će ići radnici i namještenici i čitav puk koji čini taj donji ili srednji sloj. Oni su cilj napada u ovom biološkom ratovanju. Nakon što se rat okonča navedeni će doći u financijsko i dužničko ropstvo, a mnogi će pri tome i bankrotirati. Druga skupina su ranjive, starije i bolesne osobe. Oni su izgradili svojim radom naše društvo, a po naučavanju liberalističkih i globalističkih ideologija su postali ‘paraziti’ koji koštaju državu i zdravstveni sustav pa moraju biti ‘eliminirani’.

Na kraju smo admirala pitali i kako će proći Hrvatska. “Iz igre će nažalost biti izbačeni svi manji regionalni gospodarski igrači, a multinacionalne tvrtke će izaći jače. Kolateralna šteta će biti turističke zemlje, među njima i Hrvatska. Hrvatskim elitama i poslušnicima je već trebalo biti dano na znanje da turizam ne spada u visokoprofitabilnu granu, već da je on samo pomoćno sredstvo razvoja jednog gospodarstva, a Hrvatska je izgubila svoju monetarnu, gospodarsku i pravnu suverenost. Zato će uslijediti i zakoni koji će ograničiti slobodu kretanja, zakoni koji će još više nadzirati pojedinca i skupine, onako kako to radi Orwellov Veliki Brat”.

 

Foto: Lana Slivar Dominić/Hina