Macan odobrava Jandrokovićev napad ispod pojasa: Meni je dobra fora da Raspudić konačno doživi…

Macan odobrava Jandrokovićev napad ispod pojasa: Meni je dobra fora da Raspudić konačno doživi…

Krešimir Macan komentirao je verbalni sukob Nine Raspudića i Gordana Jandrokovića, koji je Raspudiću poručio da ima troje djece s istom ženom, rekao kako je, kad se uđe u političku arenu sve dozvoljeno.

“Nije prihvatljivo da budete veliki protivnik homoseksualaca pa vas na parkingu uhvate s muškom prostitutkom. Ono što se zastupa privatno trebalo bi se i u politici… Meni je bila dobra fora, da konačno i on doživi ono što je radio drugima dok je bio komentator”, prokomentirao je Macan za N1.

Raspudić će na predstojećim izborima biti na Mostovoj listi. “Odlučili su ići samostalno i rade sve što mogu da bi maksimalizirali rezultat. Odbacuju ugledne članove i ubacuju nove, to daje nesigurnost… “, smatra komunikacijski stručnjak i dodaje da su Most i Miroslav Škoro na istom terenu.

“U ovom trenutku čine najveću uslugu HDZ-u… Bolje bi bilo da su išli zajedno”, rekao je Macan.

Vjeruje kako će u Zagrebu,  osobito sada nakon potresa, najviše profitirati zagrebačka oporba, a za stranke Možemo i Stranku s imenom i prezimenom kaže da imaju premalo vremena da bi zaživjeli, ali kako je bitno da se što više ljudi uključi u politiku.

Foto: Lana Slivar Dominić/Hina

Facebook Comments