KiK zahvaljuje svojim kupcima: Mnogobrojne cijene se od studenog trajno snižavaju do 30%

KiK zahvaljuje svojim kupcima: Mnogobrojne cijene se od studenog trajno snižavaju do 30%

Ove je godine stanovništvo suočeno s drastičnim događajima. Posebice još uvijek razuzdana Covid pandemija kao i potres u Zagrebu sa svojim teškim posljedicama opterećuju mnoge sugrađane. KiK s akcijom koja počinje u studenome želi barem djelomično ublažiti dio tog tereta. Od 02.11.20. su u svim KiK poslovnicama za naše mnogobrojne artikle cijene trajno snižene do 30%. Odgovarajući dio asortimana naši kupci u poslovnicama mogu pronaći uz oznake s natpisom „Trajni pad cijena“. Sa sniženjem cijena želimo dati svoj doprinos rasterećivanju što većeg broja budžeta domaćinstava. Pored toga se na taj način zahvaljujemo našim kupcima za njihovu uskoro desetogodišnju vjernost u Hrvatskoj.  

KiK je kratica za „kupac je kralj“, što je vodeće načelo osnovnog dobavljača tekstila otkako je tvrtka osnovana 1994. godine. KiK Textilien und Non-Food nudi žensku, mušku, dječju i baby odjeću odlične kvalitete po vrlo pristupačnim cijenama. Osim odjeće, asortiman uključuje i poklon predmete, igračke, kozmetičke proizvode, dodatke i kućni tekstil.

S više od 26.000 zaposlenih i preko 3.800 podružnica u Njemačkoj, Austriji, Češkoj, Sloveniji, Mađarskoj, Slovačkoj, Hrvatskoj, Poljskoj, Nizozemskoj, Italiji, Rumunjskoj i Bugarskoj.

Njemački KiK pazi na svoje kupce što dokazuje i ova odluka za Hrvatsku!

Foto: KiK