A sve je počelo ovom golišavom fotografijom Darka Milinovića i Damira Habijana: Jedina mi je “mana”…

A sve je počelo ovom golišavom fotografijom Darka Milinovića i Damira Habijana: Jedina mi je “mana”…

Predsjednik Zoran Milanović je danas izjavio da je ministar Damir Habijan gej. Na pitanje na kraju presice o tome kako Darko Milinović slikama provocira ministra Habijana, Milanović je konstatirao da je novi HDZ-ov ministar “100 posto gej”. “To su pitanja osobne intime, nekih osobnih opredjeljenja ili zadatosti, je li netko gej ili nije. U tim stvarima ne sudjelujem”, konstatirao je Milanović.

“A je, jel?” pitao je netko od novinara. “Sto posto. Pa Habijan je gej, ne”, rekao je Milanović. “Nije čovjek u ormaru, živi normalan život”, na konstataciju novinara da ga je “izvadio iz ormara”.

“Novi francuski premijer je gej. Ako ti je jedina odlika da si gej, to nije dovoljno, sorry. To ne znači ništa. Ali ako želiš da se to zna, da imaš pride, ok, prihvaćam te. Prihvaćao sam te i ranije. Ali ako je to napravio Milinović, to je napravio pogrešno. Ljudima se ne rugaš radi toga. Čak i ako to previše ističu. To ti ne može biti identitet, to je samo dio tvog identiteta”, rekao je. “Ako želimo biti zapadno društvo, kom krivo, kom pravo”, zaključio je.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Zbog izjave o ministru Habijanu: Analitičar proglasio Milanovića sramotnim Balkancem

Podsjetimo, sve je počelo objavom bivšeg HDZ-ovog ministar zdravstva Darko Milinović koji je na svom Facebooku objavio ‘foto spojku’ sebe i aktualnog ministra gospodarstva Damira Habijana u kupaćim gaćama. Pozvao je premijera Andreja Plenkovića da ih usporedi

‘Evo pitanja za Plenkija. Bili ja bio bolji (čitaj jači) ministar gospodarstva da nisam izbačen iz HDZ-a.Na Grobniku bajkeri znaju da bi bio brži. Imam diplomu sa visoke poslovne škole-nadzor i korporativno upravljanje, bio potpredsjednik Sabora pa vlade i ministar zdravstva te najviše mandata osvajao na izborima. Ako su uvjeti bili fizičke naravi također se bilježim sa štovanjem…doduše 10-ak godina sam stariji od izabranog ministra,a to znači i iskusniji ups.. provjerio sam 20-ak a moja slika je od prošle godine znači 19’, piše Milinović, doslovno, javlja Tportal.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Karolina Vidović Krišto: Zašto predsjednik sabora Gordan Jandroković odugovlači staviti jednu točku na dnevni red?

‘Jedina mi je “mana” da nisam naučio pokorno slušati…znači i da me nisu izbacili ništa od mene…hm…hm…a tko bi ga znao… nije ni Anušić baš pokoran. Eto vam moje karakteristike pa tko zna ako se predomislite zovite. CV vam je dostupan,a za usporedbu evo slika, da se ne moram skidati pred vama. Još malo mojih KARAKTERISTIKA nisam mudar (čitaj Butković) nisam ljevičar (čitaj Obuljen) nisam vitez za istanbulsku (čitaj Rajner) nisam neukusno pokoran (čitaj Grlić Radman) nisam žetončić (čitaj kako hoćeš previše ih je za sve napisati) NASTAVI NIZ… Naravno ministru puno sreće bez savjetnika i plina za cent i da ne pusti trbuščić za vrijeme ministrovanja kao mnogi ! ! ! !’, zaključio je Milinović.

Foto: Društvene mreže