Ante Prkačin najavio presicu: Zašto je otišao iz Domovinskog pokreta, kuda ide i je li postao HDZ-ov žeton

Ante Prkačin najavio presicu: Zašto je otišao iz Domovinskog pokreta, kuda ide  i je li postao HDZ-ov žeton

Nezavisni saborski zastupnik Ante Prkačin sazvao je za sutra konferenciju za novinare na kojoj će govoriti o svom odlasku iz Domovinskog pokreta.

“Pozivam vas na konferenciju za novinare koju ću održati 24. svibnja 2023.g. u Saborskoj dvorani Ivan Kukuljević Sakcinski sa početkom u 11:00 sati na temu „Zašto sam otišao, kuda idem i jesam li žeton“”, stoji u pozivnici.

Bit će zanimljivo što će reći zastupnik prkačin s obzirom na to da je nedavno u Saboru glasao kao saborska većina pa su se već pojavile špekulacije da je postao “HDZ-ov žeton”.

Podsjetimo, Ante Prkačin, kako je pojasnio u medijima prije nešto više od mjesec dana,, napustio je Domovinski pokret nezadovoljan jer mu se više puta dogodilo da mu je stranka onemogućila da istupa u ime stranačkog zastupničkog Kluba iako bi se on već pripremio za govor. Poručio je da ga “više nitko ne može zadržati u Domovinskom pokretu”.

– Dugo vremena sam to tolerirao iako se često događalo da se pripremim za istup u ime Kluba, da bi mi netko priopćio kako će u ime stranke ipak istupiti netko drugi. Koliko se to često događalo pokazat će statistika, no potvrđujem da sam definitivno otišao iz Domovinskog pokreta i da me nitko više tamo ne može zadržati – rekao je tada Prkačin.

Foto: Hina