Bahati Erceg “lomio kosti” igračima Hajduka: Livaja izgubio živce pa ga uhvatio za vrat

Bahati Erceg “lomio kosti” igračima Hajduka: Livaja izgubio živce pa ga uhvatio za vrat

Dosta napetosti bilo je na dvoboju Istre i Hajduka na pulskoj Aldo Drosini. Osim uzavrele atmosfere na tribinama, ‘vruće’ je bilo i na pulskom travnjaku gdje smo mogli vidjeti sve i svašta.

U prvom poluvremenu Erceg je napravio čak šest prekršaja, Splićani su u više navrata tražili isključenje, ali napadač Istre je na jednom žutom kartonu iz 39. minute.

U 27. minuti došlo je do okršaja između Istrinog Devetaka i Hajdukovog Sahitija koji su se jedni drugima unosili u lice. U sukob se umiješao Erceg, a zatim je dotrčao Livaja koji je uhvatio Ercega za stražnju stranu vrata i, unoseći mu se u lice, izgurao ga prema reklamnim panoima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Ugledni zagrebački kirurg: Dio građana Hrvatske prihvatio je velikosrpsku ideologiju i stao uz bok četničkog agresora. I oni su teroristi

Podsjetimo, Hajduk je na prepunom stadionu u Puli svladao Istru 1961 s 0:2 i tako došao do pete uzastopne pobjede u prvenstvu. U 16. minuti je Sahiti zabio lijep gol nakon što ga je pronašao ubačaj Dialla s lijeve strane, a “točku na i” je stavio Livaja iz jedanaesterca nakon što je Hujber igrao rukom u šesnaestercu.Hajduk je i dalje stopostotan pod vodstvom Mislava Karoglana, pet prvenstvenih pobjeda zaredom, šest ako uračunamo i Kup utakmicu protiv Jadrana iz Ploča.

Idući izazov za Bijele je Gorica, koja 2. prosinca gostuje na Poljudu.

Foto: Hina